Un blog cu retete nationale si internationale cu explicare detaliata prin fotografii
Karnıyarık / Vinete umplute
Data:11.02.2011Karnıyarık, tradus din limba turca, ar insemna “pantec spintecat” ,nume dat evident de... articol complet
Muffins cu ricotta, cacao si portocale
Data:10.02.2011Aveam o cutie de ricotta in frigider, care isi astepta sfarsitul in ceva delicios, bineinteles.... articol complet
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Data:09.02.2011Un pranz delicios, mega ultra super rapid, un clasic, al carui nume nu putea lipsi din... articol complet
Poğaça
Data:07.02.2011Poğaça este un tip de puff pastry des intalnit in mai multe tari,printre care... articol complet
Crumble de ananas
Data:06.02.2011Crumble este un dulce de origini britanice, inventat in perioada celui de-al doilea Razboi... articol complet
Lahmacun
Data:04.02.2011“Lahmacun” vine din arabescul “lahm bi’ajin” , care inseamna aluat cu... articol complet
Furnici in copac / Ants climbing a tree
Data:03.02.2011Reteta am preluat-o de la Andreea, careia ii multumesc pentru toate retetele chinezesti si nu... articol complet
Double chocolate muffins
Data:02.02.2011Aceste briose pufoase si ciocolatoase sunt un super remediu impotriva starii de plictiseala si... articol complet
Pulpe de pui cu ciuperci si morcovi
Data:31.01.2011Un exemplu de cina destul de rapida si in acelasi timp delicioasa. Ingrediente: 3 pulpe de pui... articol complet
Salata calda cu carne de vita si legume
Data:30.01.2011Am cumparat niste carne de vita doar din dorinta de a face o supa buna pentru tortellini, care,... articol complet
Legume la cuptor cu cârnati
Data:30.01.2011Ingrediente : 500 g carnati 3-4 cartofi 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii 1 ardei gras 1 ceapa... articol complet
Spaghetti cu ansoa
Data:29.01.2011Astazi la pranz nu aveam prea mult timp de gatit, si nici mare chef, lucru rar intalnit in cazul... articol complet
Chec de cacao cu inima de cocos
Data:29.01.2011In seara asta pe la ora 22 logodnicul meu mult iubit ma priveste cu ochi de catel flamand si... articol complet
Rendang sapi
Data:28.01.2011Rendang este un fel de mancare Indonezian, specific unui grup etnic numit Minangkabau, si se... articol complet
Blanquette de veau
Data:26.01.2011Blanquette de veau, un fel de mancare tipic frantuzesc, este cea mai buna varianta pe care am... articol complet
Esenta naturala de portocale
Data:25.01.2011Zilele trecute am cumparat o ladita de portocale bio, si cum ma durea sufletul sa arunc bunatate... articol complet
Cum sa facem muffins perfecti ?
Data:24.01.2011Iata cateva tipsuri care, tinand cont de ele, vom obtine mereu briose minunate,bine crescute, cu... articol complet
Rosticciana in umido con la polenta
Data:22.01.2011Rosticciana este un fel de mancare tipic Toscanei, o regiune situata in centrul Italiei. Este... articol complet
Fusilli cu morcovi si dovlecei
Data:19.01.2011Un pranz rapid,usor,light and healthy ! Cred ca nu mai e nevoie sa spun,insa e absolut... articol complet
5 secrete pentru reusita fursecurilor
Data:18.01.2011Biscuitii sau fursecurile facute in casa sunt fara indoiala mai sanatoase,mai sigure si de ce... articol complet