Retete vechi si noi
Primul meu concurs culinar
Data:20.12.2010Azi m-am hotarat sa intru si eu intr-un concurs culinar. Macar o tava de tort sa primesc si eu... articol complet
Salata Laguna
Data:19.12.2010Laguna este numele restaurantului de unde comand eu aceasta salata. Ei o au in meniu sub... articol complet
Canapele cu verdeata
Data:18.12.2010Este o alta reteta din seria "mofturi frantuzesti" :)Pentru o portie avem nevoie de: 2 felii de... articol complet
Pui cu legume si masline
Data:18.12.2010Reteta asta o am de la o verisoara casatorita in Italia de acum aproximativ 30 de ani. Am scris-o... articol complet
Aperitiv frantuzesc
Data:16.12.2010Reteta este din revista Prima, o editie de vreo 20 de ani, din februarie 1991.Ingrediente:... articol complet
Diplomat cu fructe
Data:15.12.2010Este o reteta mai veche, din carnetelul meu. Nu neaparat pt musafiri, ci pentru casa. Este foarte... articol complet
Bulgari Deliciu
Data:13.12.2010Reteta mi-a inspirat-o Tunde si cadoul ei facut pentru mine, de Craciun. Ingrediente:400 g... articol complet
Welcome cookies - sau primul meu cadou de Craciun
Data:12.12.2010Azi am primit cadoul de la Tunde, in provocarea Poveste de Craciun initiata de furnicuta... articol complet
Musaca 2 in 1
Data:11.12.2010Am numit-o asa pentru ca voiam sa fac doua portii de musaca, una de cartofi si una de vinete, dar... articol complet
Crema de branza
Data:10.12.2010O crema de branza care poate fi servita ca aperitiv pe paine, sau cu care se poate umple o rulada... articol complet
Cafea Advocaat
Data:09.12.2010O reteta simpla si gustoasa, aspectuoasa, o cafea mai deosebita pentru invitati speciali.Cafeaua... articol complet
Drob de morcovi (de post)
Data:08.12.2010Reteta o am dintr-o carte de bucate vegetariene, de la colega mea de matematica, dra Aspazia.Eu... articol complet
Irish Coffee Cake
Data:08.12.2010Prima mea reteta interactiva, ca sa zic asa. Este cadoul meu pentru Carmen, la jocul-poveste "In... articol complet
Placinta cu mere, de post
Data:06.12.2010Pentru foietaj: 3 cani de faina, 1 pachet de margarina, 2 linguri de ulei, o lingura de otet, un... articol complet
Visine conservate / Preserved sour cherries
Data:05.12.20101 kg de visine fara samburi, 500 g zahar, 4 aspirine. Se spala visinele si se scot samburii. La... articol complet