Blogosfera culinara

Wine&knives

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Despre mincare, cutite si vin

bruschetta cu gorgonzola, nuci si pere & marselan 2010, domaine boyar

Data:28.01.2012

ger, zapada, noapte, vifor, cuptor, paine, gorgonzola, nuci, feliute de para, vin rosu, caldura,... articol complet

3ha sable noble, cabernet sauvignon&merlot&feteasca neagra

Data:26.01.2012

aseara, nefericirea m-a purtat pe la posta. viscolul mi-a trantit usa cu pocnet, mai-mai sa... articol complet

restaurant phill, bucuresti

Data:25.01.2012

sursa: cosmin dragomirarhitect: nuca studioprin octombrie rasfoiam un site strainez de... articol complet

gumpoldskirchen, mandria vinului vienez

Data:18.01.2012

gumpoldskircen, rustic country charm for city sophisticates - zice un pliant de la hotel facut... articol complet

varza de bruxelles cu friptura de porc in sos de trufe

Data:16.01.2012

varza de bruxelles+muschi de porc+sos de trufe=love asta mi-am inscriptionat io cu un briceag pe... articol complet

chardonnay 2011, five climates, boland cellar

Data:15.01.2012

un chardonnay din 2011, proaspat, dar cam atat. e un vin corect, fara defecte dar si fara valente... articol complet

milles crepes de ciocolata cu crema de portocala, fistic si caramel de portocala

Data:13.01.2012

desertul asta complicat are un succes rasunator printre amicii mei insa te anunt prietene ca nu-i... articol complet

bruschetta cu foie gras, branza de capra si dulceata de tomate

Data:10.01.2012

the cube by electrolux e un pop-up restaurant ce apare cocotat pe cladiri faimoase in diferite... articol complet

coquelet la cuptor cu broccoli, cartofi si usturoi

Data:19.12.2011

adicatelea un pui de maxim 28 de zile dupa standardele de la paris, care a inceput sa apara de... articol complet

conopida la cuptor cu pomodori secchi, ansoa si curcan

Data:13.12.2011

 mai nou, imi place conopida. mai nou, adica de vreun an jumate, ca pana acum nu prea ... articol complet

salsamenteria, un colt de italia in pipera

Data:12.11.2011

salsamenteria e un restaurant mititel pe soseaua pipera. a inceput dupa cum ii spune numele cu un... articol complet

penne ai funghi porcini / paste cu hribi

Data:09.11.2011

simplu si foaarte bun. gata in 15 minute cu 3-4 ingrediente, ceea ce o face ideala pentru o cina... articol complet

loft lounge - revizitat/ blogger's night out

Data:27.10.2011

saptamana trecuta am revizitat cu drag loft, locul unde ultima data m-am simtit/am mancat atat de... articol complet

limba de porc la cuptor cu cartofi si legume

Data:20.10.2011

bine gatita, limba de porc e atat de moale incat ti se topeste in gura. daca ai mancat carnea... articol complet

pulpo á la galega

Data:14.10.2011

adicatelea caracatita cu cartofi, ulei de masline si pimenton (boia afumata). e un fel tipic... articol complet

don ramon 2008

Data:13.10.2011

un cupaj de 75% garnacha si 25% tempranillo maturat trei luni in butoaie de stejar american... articol complet

ciuperci trase in unt cu usturoi, pancetta si smantana

Data:12.10.2011

daca ma scoli noaptea din somn si ma-ntrebi repede ce vreau sa mananc, sigur ti-as spune de... articol complet

murfatlar. trecut, prezent, viitor.

Data:06.10.2011

saptamana trecuta, la invitatia celor de la murfatlar, am participat la evenimentul prin care,... articol complet

tocana de miel fiarta molcom/slow cooked lamb stew

Data:26.09.2011

e o mancare care cere rabdare dar rezultatul e pe masura de bun. e o tocana care, ca orice... articol complet

daca n-ai chef sa gatesti...

Data:19.09.2011

.... uite o idee de cina gustoasa si usor de preparat: ardei copti si inmuiati in ulei de masline... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]