Despre mincare, cutite si vin
bruschetta cu gorgonzola, nuci si pere & marselan 2010, domaine boyar
Data:28.01.2012ger, zapada, noapte, vifor, cuptor, paine, gorgonzola, nuci, feliute de para, vin rosu, caldura,... articol complet
3ha sable noble, cabernet sauvignon&merlot&feteasca neagra
Data:26.01.2012aseara, nefericirea m-a purtat pe la posta. viscolul mi-a trantit usa cu pocnet, mai-mai sa... articol complet
restaurant phill, bucuresti
Data:25.01.2012sursa: cosmin dragomirarhitect: nuca studioprin octombrie rasfoiam un site strainez de... articol complet
gumpoldskirchen, mandria vinului vienez
Data:18.01.2012gumpoldskircen, rustic country charm for city sophisticates - zice un pliant de la hotel facut... articol complet
varza de bruxelles cu friptura de porc in sos de trufe
Data:16.01.2012varza de bruxelles+muschi de porc+sos de trufe=love asta mi-am inscriptionat io cu un briceag pe... articol complet
chardonnay 2011, five climates, boland cellar
Data:15.01.2012un chardonnay din 2011, proaspat, dar cam atat. e un vin corect, fara defecte dar si fara valente... articol complet
milles crepes de ciocolata cu crema de portocala, fistic si caramel de portocala
Data:13.01.2012desertul asta complicat are un succes rasunator printre amicii mei insa te anunt prietene ca nu-i... articol complet
bruschetta cu foie gras, branza de capra si dulceata de tomate
Data:10.01.2012the cube by electrolux e un pop-up restaurant ce apare cocotat pe cladiri faimoase in diferite... articol complet
coquelet la cuptor cu broccoli, cartofi si usturoi
Data:19.12.2011adicatelea un pui de maxim 28 de zile dupa standardele de la paris, care a inceput sa apara de... articol complet
conopida la cuptor cu pomodori secchi, ansoa si curcan
Data:13.12.2011mai nou, imi place conopida. mai nou, adica de vreun an jumate, ca pana acum nu prea ... articol complet
salsamenteria, un colt de italia in pipera
Data:12.11.2011salsamenteria e un restaurant mititel pe soseaua pipera. a inceput dupa cum ii spune numele cu un... articol complet
penne ai funghi porcini / paste cu hribi
Data:09.11.2011simplu si foaarte bun. gata in 15 minute cu 3-4 ingrediente, ceea ce o face ideala pentru o cina... articol complet
loft lounge - revizitat/ blogger's night out
Data:27.10.2011saptamana trecuta am revizitat cu drag loft, locul unde ultima data m-am simtit/am mancat atat de... articol complet
limba de porc la cuptor cu cartofi si legume
Data:20.10.2011bine gatita, limba de porc e atat de moale incat ti se topeste in gura. daca ai mancat carnea... articol complet
pulpo á la galega
Data:14.10.2011adicatelea caracatita cu cartofi, ulei de masline si pimenton (boia afumata). e un fel tipic... articol complet
don ramon 2008
Data:13.10.2011un cupaj de 75% garnacha si 25% tempranillo maturat trei luni in butoaie de stejar american... articol complet
ciuperci trase in unt cu usturoi, pancetta si smantana
Data:12.10.2011daca ma scoli noaptea din somn si ma-ntrebi repede ce vreau sa mananc, sigur ti-as spune de... articol complet
murfatlar. trecut, prezent, viitor.
Data:06.10.2011saptamana trecuta, la invitatia celor de la murfatlar, am participat la evenimentul prin care,... articol complet
tocana de miel fiarta molcom/slow cooked lamb stew
Data:26.09.2011e o mancare care cere rabdare dar rezultatul e pe masura de bun. e o tocana care, ca orice... articol complet
daca n-ai chef sa gatesti...
Data:19.09.2011.... uite o idee de cina gustoasa si usor de preparat: ardei copti si inmuiati in ulei de masline... articol complet