Jurnalist - ziua, gospodina cu laptop si dslr - noaptea :))
Spaghetti cu pesto de patrunjel cu migdale si chives
Data:24.09.2013Cu siguranta, patrunjelul e ingredientul cel mai abuzat la mine-n bucatarie. De fiecare data cand... articol complet
Ricotta cu fructe de toamna, nuci si miere
Data:24.09.2013Duminica, fix inainte sa inceapa Good Food Picnic Party, mi-a scapat pe Facebook poza de mai sus,... articol complet
Taiwan: restaurant cu peste si fructe de mare in Changhua
Data:10.09.2013I love crabs. They pinchTaiwan e o insula intre Marea de Est si de Sud a Chinei si Pacific. Sigur... articol complet
[care-i treaba cu] Chives
Data:05.09.2013Arata ca o iarba si are un gust care aduce a ceapa verde, insa mult mai discret. E de gasit cel... articol complet
Briose cu mei si ovaz
Data:04.09.2013Sunt absolut minunate la micul dejun (colegii mei de birou - doar cei non-vegani - pot confirma... articol complet
Taiwan: Pranz cantonez la Palais de Chine
Data:03.09.2013*Pranzul din restaurantul Le Palais, a hotelului Palais de Chine din Taipei, a fost una dintre... articol complet
Pizza in 4 pasi simpli
Data:30.08.2013Au trecut mai bine de patru ani de cand n-am mai umblat la reteta de pizza. Asa ca aseara m-am... articol complet
Aluat de pizza
Data:29.08.2013Daca las doar pozele astea trei se intelege, nu?Just in case: 300 g de faina pentru paine (ca... articol complet
Briose cu afine
Data:10.08.2013Am aliniat 50g unt, 2 oua, 150g zahar, 300ml smantana grasa (din aia normala, fermentata, nu... articol complet
Prague...
Data:09.08.2013Tic-tac-bangCeasul evreiesc merge in sensul invers acelor de ceasornicLuke, I am your father! (de... articol complet
Briose cu banane si ciocolata
Data:08.08.2013Incredibil, dar adevarat, a mai iesit ceva din bucataria mea in afara de sticle bine frapate.Acu'... articol complet
[fake X'mas giveaway] Cina marseilleza la Ibis
Data:07.08.2013Saptamana trecuta am incercat noua vedeta din meniul Ibis - o bouillabaisse facuta dupa reteta... articol complet
Catedrala Týn
Data:04.08.2013Catedrala Týn domina piata din centrul vechi din Praga. Cele doua turnuri ale bisericii gotice... articol complet
Mancare #inPraga
Data:03.08.2013Praga straluceste la apus in toate nuantele de auriu, da' nu e la fel de shiny si la capitolul... articol complet
[fake X'mas giveaway] Aperol Spritz kit
Data:31.07.2013Cine a ajuns pe blogul asta de mai mult de doua ori stie ca imi cam place spritzul, si anume cel... articol complet
Italian Brunch (2)
Data:30.07.2013Episodul doi al seriei de dezmaturi pornita la inceput de vara cu o petrecere toscana s-a mutat... articol complet
Ardei cu branza de capra
Data:23.07.2013Chestia asta super simpla, care e gata in 3 minute, s-a intamplat in episodul doi al seriei... articol complet
Fusilli extravaganza
Data:22.07.2013Ce se vede mai sus (da' si mai jos, for that matter) e o selectie cu pastele mele preferate,... articol complet
[in cautarea retetelor boieresti] Biscuiti fragezi cu vin
Data:12.07.2013Evident ca niste biscuiti ca astia nu puteau sa lipseasca din cartea de bucate a unui conac aflat... articol complet
[in cautarea retetelor boieresti] Pui la cuptor cu legume si sos Suprême
Data:11.07.2013Acesta e un fel care, acum aproape un secol, se intampla des la mesele de la Conacul Polizu. Nu e... articol complet