Aventuri culinare
Laste (taietei) cu varza a la Cluj - Electrolux duce Passion4Cooking la nivel national
Data:09.04.2012Dragilor dati-mi voie sa stau si eu printre cei placuti voua cu o retzeta pura de Ardeal. Mai... articol complet
Lapte de susan - Prima mea reteta raw vegan
Data:20.03.2012Lapte de susan - delicatesa pentru o primavara initiatica Si de ieri pana azi, dupa cercetari... articol complet
Vegan sau doar mai bine ales ce punem in farfurie?
Data:19.03.2012Sa ma fac...sa nu ma fac...sa ma fac...sa nu ma fac ...vegetariana? M-am pomenit cu o raceala... articol complet
Panino alla caprese
Data:14.03.2012Foto&reteta@Lacrima - Panino alla caprese Pentru cine inca nu e la vreo dieta de paine... articol complet
Salata delicioasa si usoara de andive
Data:19.02.2012Salata delicioasa de andive Asociez mult andivele cu Roma antica, desi, sursele indica... articol complet
Dati un vot pentru un blog, va rog! Daca va place :)
Data:09.02.2012Reteta inscrisa in concurs: Pasca exotica cu cocos si crema de caramel Pana acum n-am cerut... articol complet
Vargabeles "de criza" - Poveste despre "Baietii lui Lenin"
Data:19.06.2011Vargabeles este o mancare ungureasca. Una dintre acele mancaruri pe care le iubesti, le vrei,... articol complet
Bulz de balmos cu branzica de capra si jumari de kaizer
Data:19.06.2011Bulz de balmos cu branzica de capra si jumari de kaizer Nu sunt fan mamaliga si nici nu ma omor... articol complet
Dulceata de papalau cu portocale si gutui
Data:19.06.2011Dulceata de papalau cu mere si gutui Ei bine, daca l-ati vedea prin paduri, ori pe marginea... articol complet
Sirop si topping de cirese cu menta si ghimbir pentru zile fierbinti de vara
Data:19.06.2011Bucuria unui sirop unic. Ador parfumul lor. Mi se par mai senzuale decat capsunile, mai ales... articol complet
Prajitura "Figaro"
Data:13.06.2011Recunosc. Mi-e tare greu sa scriu constant in blog. Serviciul imi ia mai tot timpul. Tot ce pot... articol complet
Copilele Norocului - Mamarute (aperitiv)
Data:10.06.2011Ma bucur sa constat ca aceasta reteta a devenit o vedeta pe internetla aproximativ un... articol complet
Sarbatoarea pascala 2011 la mine in bucatarie - Partea a 2-a
Data:10.06.2011Tort fantezie cu caise si portocale Torta fantasia con albicuoche e arancie Tort fantezie cu... articol complet
Aperitiv roman - Domeniul Regilor, picior de plai
Data:09.06.2011Caderea maretului Imperiu Roman pare sa aiba o legatura cat se poate de directa cu ...... articol complet
Sirop, lichior si colorant natural pentru prajituri din fructe de soc
Data:09.06.2011Ca socul in bucate O minune! Asa ar putea fi descris socul in bucatarie. Desi se cunoaste... articol complet
Strudel cu mere vienez - Neuschwanstein, castelul de vis
Data:09.06.2011Lumea germana e legata direct de aceasta prajiturica: "apfelstrudel" sau asa cum il cunoastem cu... articol complet
Limoncello ca la mama acasa
Data:09.06.2011Parfumatul limoncello, prietenul zilelor de vara De mult ma bate gandul sa fac limoncello in... articol complet
Pasca exotica cu cocos, crema de caramel si pina colada si ciocolata rasfatata cu brandy de cocos
Data:01.06.2011Pasca exotica Am promis cu ceva timp in urma unui prieten al Lumii Culinare ca voi... articol complet
Cutiute dulci II - daruirea de sine
Data:01.06.2011Unul dintre primele contacte pe care le-am avut cu limba italiana m-a facut sa ma gandesc o buna... articol complet
Tiramisu nobil - Imparateasa inimilor
Data:01.06.2011Inimi de capsuni, inimi de ciocolata... Inimi.. Intr-un mod ciudat, persoanele care au... articol complet