Prezint in acest blog retete care mi se par mie interesante, necomplicate, si , cu punct ul de greutate pe retete din Germania, unde traiesc in prezent.
Gratar cu legume sau mâncați colorat
Data:18.02.2018"Colour your plate " este o idee... articol complet
Supa de varză, șapte zile de dietă hipocalorică
Data:17.02.2018Foarte modernă acuma zece ani, destul de cunoscută și practicată, cura de slăbire cu supă... articol complet
Despre diete sau mereu actuala cura de slabire
Data:14.02.2018Stim, stim. A trecut Craciunul, Revelionul, am vizitat rude, am fost la parinti, am mancat iar... articol complet
Retrospectiva 2017 , scrisoare catre voi, preitenii mei
Data:26.01.2018De cand am inceput sa scriu in acest Blog, de la prima invitatie in "bucataria... articol complet
Biscuiti suedezi aromati ( Pepparkakor)
Data:22.01.2018Acessti biscuiti suedezi se fac in general in perioada de Advent, cele 4 saptamani care preced... articol complet
Cina de vineri
Data:21.01.2018Mioara și Nuțu trăiesc o parte din an la malul mării, pe Coasta de Azur, intr-o mică... articol complet
Entremet de cafea și caramel
Data:11.01.2018Un tort delicios care merita tot efortul si banii. L-a realizat Arjana, cadou de ziua mea... articol complet
Brăduț din mici ecleruri
Data:07.01.2018A trecut Craciunul, au trecut sărbătorile de iarnă, ne indreptăm cu pași repezi spre... articol complet
Vinete impănate cu șuncă și cașcaval
Data:06.01.2018Ce seară plăcută cea în care soțul Mioarei, Nuțu, a gătit aceste vinete ! Au... articol complet
Ruladă de spanac cu șuncă
Data:04.01.2018O reteta de Revelion bună și pentru alte ocazii. Arjana ne povestește : Am folosit... articol complet
Mousse de migdale cu somon pe pat de qiunoa
Data:03.01.2018Noi ingrediente patrund si in rețetele noastre de sărbătoare, nu doar în rețete de fitness.... articol complet
Massaman Curry
Data:09.11.2017Această rețetă este o specialitate thailandeză, mai precis din sudul Thailandei, căci așa... articol complet
Dovleac la cuptor ( aperitiv)
Data:07.11.2017Daca ne gandim la dovleac la cuptor, ne gandim la ceva dulce, nu ? Felii de dovleac, zahar pudra,... articol complet