Un "caiet cu retete" in forma de blog !
Tarta cu visine si alte fructe de sezon
Data:31.07.2014Trebuia sa fie tarta cu visine, lasasem de-o tarta cand am cules visine pentru visinata... Dar,... articol complet
Lasagna cu dovlecel si ricotta
Data:28.07.2014Aventura mea de gradinareasa, nu foarte fericita anul trecut, continua in 2014 cu mai mult elan... articol complet
Jeleu (si gem) de strugurei
Data:24.07.2014Am facut jeleu de strugurei (sau coacaze rosii, zise si ribizli) acum doi ani: simplu ca... articol complet
Tarta sarata cu mere si branza albastra
Data:15.05.20141. Nu mai facusem de mult timp o tarta.2. Aveam branza cu mucegai albastru care trebuia folosita... articol complet
Pui cu arahide
Data:06.05.2014Cred ca e una din clasicele bucatariei chinezesti, asa cum e vazuta ea in restaurantele cu acest... articol complet
Salata de oua cu branza
Data:29.04.2014De facut neaparat dupa Pasti, sau cu orice alta ocazie cand nu stim ce sa mai ungem pe... articol complet
Fursecuri cu ciocolata alba si merisoare
Data:24.04.2014Aceaste fursecuri sunt inspirate de una din primele retete de pe GoodFood pe care le-am incercat,... articol complet
Carne de vita cu broccoli si ghimbir
Data:15.04.2014Stiam de mult ca exista aceasta mancare chinezeasca, de curand am gasit reteta intr-o carte si-am... articol complet
Fursecuri cu nuci
Data:09.04.2014Aceste fursecuri (biscuiti) sunt destul de dietetice pentru ca au faina integrala, faina de ovaz... articol complet
Paine cu nuci si merisoare
Data:05.04.2014E o ruda a painii cu prune uscate si nuci: au amandoua nuci, fructe uscate si contin si alt fel... articol complet
Mancare de praz cu masline
Data:01.04.2014Auzisem eu de mult de mancarea asta, o aveam notata intr-un caiet inca de pe vremea cand nu... articol complet
Frittata cu praz si feta
Data:28.03.2014Daca fac o omleta in care pun legume si branza, italienii ii spun frittata, iar spaniolii ii spun... articol complet
Fursecuri cu afine, fulgi de ovaz si glazura de lamaie
Data:23.03.2014Soare, cantec de pasari, iarba verde, pomi inmuguriti.... Cine sa mai aiba chef sa stea in casa... articol complet
Paine "floare" cu pasta de masline
Data:16.03.2014Pornita sa tai si sa rasucesc aluatul de cand am facut painea dulce cu scortisoara de la Daring... articol complet
Tapenade
Data:14.03.2014Tapenade este o pasta din masline, capere, asoa si ulei de masline, al carei nume vine din... articol complet
Crema de morcovi cu stafide si migdale
Data:08.03.2014Un desert foarte usor, surprinzator din cauza ingredientului principal - morcovii, dar si pentru... articol complet
Paine cu nuci coapte si prune uscate
Data:04.03.2014O adevarata blasfemie, ce-am facut eu cu reteta asta: am transformat-o din reteta de paine cu... articol complet
Paine dulce cu scortisoara
Data:27.02.2014Provocarea lunii februarie la Daring Bakers poarta numele "beautiful bread", adica paine... articol complet
Piept de pui General Tso
Data:25.02.2014Aceasta este una din acele mancaruri chinezesti mai celebre in Americi decat in China. Ea consta... articol complet
Bezele cu nuci
Data:13.02.2014Mi-am amintit de pricomigdale pentru ca: 1. mereu imi raman albusuri cu care nu stiu ce sa fac si... articol complet