Blogosfera culinara

DiaMar-bucataria galbena

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

CHIFTELE IN SOS DE ROSII CU SUNCA

Data:17.11.2015

INGREDIENTE CHIFTELE500g.piept de pui tocat100g.paine100g.cascaval ras fin7 graunte de usturoi... articol complet

PLACINTA APERITIV

Data:08.11.2015

INGREDIENTE1 ceapa uscata tocata marunt2 fire ceapa verde200 g.ciuperci conservate tocate... articol complet

SUPA CU LEGUME SI FIDEA

Data:31.10.2015

INGREDIENTE1 morcov taiat rondele1 morcov ras fin1 bucatica de telina rasa fin2 radacini de... articol complet

CIUPERCI CHAMPIGNON CONSERVATE

Data:22.10.2015

INGREDIENTEciuperci champignonsare grunjosa neiodataSe spala ciupercile si se curata.Cele mari se... articol complet

MAZARE CU PULPE DE PUI

Data:13.10.2015

INGREDIENTE4 pulpe de pui1 ceapa mare tocata marunt1 ardei gras rosu tocat cubulete2 rosii... articol complet

TURTE UMPLUTE CU BRANZA SI CEAPA

Data:28.09.2015

INGREDIENTE ALUAT4 oua150 ml.ulei500 ml.lapte2 lingurite sare1 lingura zahar1 kg.faina3 lingurite... articol complet

TRANDAFIR CU LAMAIE SI CIOCOLATA ALBA

Data:12.09.2015

INGREDIENTE ALUAT200 ml.lapte2 oua2 linguri zahar80 ml.ulei1/2 lingurita sare540 g.faina2... articol complet

CARNE DE PORC CU SOS DE ROSII

Data:06.09.2015

INGREDIENTE500 g.carne de porc3 rosii curatate si taiate marunt2 gogosari taiati marunt4 catei de... articol complet

INGHETATA MENTOLATA CU FULGI DE CIOCOLATA

Data:18.07.2015

INGREDIENTE500 ml.frisca 30%grasime100 ml.lapte condensat150ml.sirop concentrat... articol complet

INGHETATA CU MIERE SI ZAHAR CARAMEL

Data:15.06.2015

INGREDIENTE200g.miere800 ml.frisca (30%grasime)6 galbenusuriZAHARUL CARAMEL100g.zahar tos se... articol complet

INGHETATA VIENETTA

Data:08.06.2015

Caldura mare mon cher!Drept urmare o inghetata este binevenita,asa ca va invit cu placere la o... articol complet

CLATITE CU BRANZA,MAC SI SCORTISOARA

Data:03.06.2015

INGREDIENTE300g.branza de vaca1 ou4 linguri zahar300 ml.lapte1 lingurita praf de copt1 lingurita... articol complet

PAINE CU SMANTANA

Data:27.05.2015

INGREDIENTE1 ou300g.smantana50 ml.apa1 lingurita sare60ml.ulei540 g.faina1,5 lingurita drojdie... articol complet

PANNA COTTA CU MENTA,CIOCOLATA SI VANILIE

Data:19.05.2015

INGREDIENTE PANNA COTTA CU MENTA300 ml.frisca(30% grasime)100 ml.lapte150 ml.sirop... articol complet

INGHETATA CU BUDINCA DE PORTOCALE

Data:09.05.2015

INGREDIENTE400ml.suc proaspat de portocale2 linguri amidon3 galbenusuri120g.zahar pudra6 linguri... articol complet

SALATA DE VINETE CU NUCA

Data:09.03.2015

INGREDIENTEvinete coaptemaioneza1 ceapa mica50g.nuca macinatasareVinetele scurse si tocate se... articol complet

CARNE DE PORC CU OREZ SI SCORTISOARA

Data:03.03.2015

INGREDIENTE1 kg pulpa de porc1 pahar orez300 g.ceapa tocata marunt1 conserva de rosii in suc... articol complet

PANNA COTTA CU CIOCOLATA SI SCORTISOARA

Data:14.02.2015

INGREDIENTE PANNA COTTA CU SCORTISOARA350 ml.frisca lichida150 ml.lapte3 linguri zahar tos1... articol complet

AMANDINE

Data:29.01.2015

INGREDIENTE BLAT6 oua100 g.zahar3 linguri ulei3 linguri apa1 lingura cacao7 linguri fainaputina... articol complet

PAINE CU UNT SI NUCA DE COCOS

Data:19.12.2014

INGREDIENTE400 ml.lapte100g.unt topit1 ou2 lingurite sare4 linguri miere70 g.nuca de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]