Blogosfera culinara

Lopfras retete simple

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Nu-s culinareasa, nici n-am pretentia. Insa de mancat tot mananc. Nici cu fotografia nu prea ma impac, dar imi place la nebunie sa fac fotografii. Nu, n-am nici copii, insa iubesc copii: Coco este febletea mea. Febletea lui sunt trenurile Thomas...

Omleta taraneasca

Data:12.02.2012

O omleta buna, buna, de lins pe degete. Pentru o persoana, un mic dejun cat se poate de satios:-... articol complet

Muschi de porc la gratar

Data:12.02.2012

Nu se poate reteta mai simpla...Nu stiu daca se poate clasifica ca si reteta, sa vedem totusi cat... articol complet

Legume chinezesti cu sos de rosii si ou

Data:12.02.2012

De la Kaufland va recomand legume chinezesti cu orez, undeva la jumatate de kg, costa in jur a 4... articol complet

Pleurotus cu rosii

Data:12.02.2012

Din seria retetelor de iarna, la gura sobei: ciuperci pleutorus cu roiiPentru cina sau pranz,... articol complet

Ciuperci mixte cu legume

Data:12.02.2012

Retete de iarna, pentru nopti la gura sobei...Ciuperci mixte cu legume (pentru 2 persoane ca fel... articol complet

Cartofi copti in folie de silicon

Data:12.02.2012

Fara grasimi si foarte gustosi: cartofi copti pe folie de siliconFolia de silicon inlocuieste cu... articol complet

Paine prajita cu ou

Data:15.01.2012

Rapid si simplu, marge foarte bine cu o salata.Pentru patru persoane:- 4 oua- 4 felii mari de... articol complet

Salata cu ce gasim in frigider

Data:15.01.2012

Salata simpla, cu ingrediente variabile. Pentru 4-5 persoane sa vedem ce-am gasit in frigider:-... articol complet

Ciuperci simple - pleurotus

Data:12.01.2012

Cea mai simpla metoda de a gati ciuperci: natur cu ceapa si usturoiReteta usoara, goarte gustoasa... articol complet

Midii in sos de vin, cartofi prajiti si sos de usturoi cu lamaie

Data:12.01.2012

O reteta destul de migaloasa...cel putin din perspectiva curatarii scoicilor.Dupa cateva zeci de... articol complet

Paste cu pesto, ton si iaurt

Data:10.01.2012

Cina dintr-o alta seara. Pentru doi:- 300 gr paste proaspete- o conserva mica de ton- 125 gr... articol complet

Mamaliga cu lapte, branza si unt

Data:10.01.2012

Una din matusile mele face o mamaliga cu lapte si branza..de te lingi pe buze, nu mamanci... articol complet

Porc cu gutui in sos de caramel

Data:09.01.2012

Pentru ca una din surorile mele iubeste enorm gutuiile m-am gandit la masa de Craciun sa fac ceva... articol complet

Piftele din porc si vita coapte in cuptor

Data:09.01.2012

Piftele sunt nelipsite in aperitivele romanesti..si cui nu-i plac? Noua ne plac foarte de mult de... articol complet

Omleta si...creier de porc

Data:08.01.2012

L-am vazut acu' ceva pe Anthony Bourdain  ca manca cu mare dezgust omleta cu... articol complet

Peste cu legume in varianta tocanita

Data:08.01.2012

De cele mai multe ori pestele se gateste intact cat mai putin prajit sau fiert pentru a-i pastra... articol complet

Fasole prajita cu carnati afumati

Data:08.01.2012

O mancare foarte rapida, mai ales daca folositi fasolea la conserva.Pentru  2-3 persoane... articol complet

Risotto cu fructe de mare

Data:08.01.2012

Sa ne mai delectam si cu ceva mancare italiana...ca de romaneasca am avut parte in ultima... articol complet

Tochitura moldoveneasca

Data:03.01.2012

Cum suntem din Moldova nu putem sa nu gatim la Ignat tochitura moldoveneasca.Desigur cea mai buna... articol complet

Nepostate again....

Data:14.12.2011

Facute de mine:Facute de altii: articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]