Blogosfera culinara

Retetele lui SuperNico

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bine ati venit in bucatarie la Super Nico!

Tarta cu fructe, crema de vanilie si aluat fraged

Data:15.02.2014

Aluat: pt o tarta de marime potrivita250 g de faina,125 g de unt peste 82% grasime,  75 g... articol complet

Pastrav “en papilotte”

Data:15.02.2014

Ingrediente: 1 bucata de pastrav,½ de telina,1 ardei rosu,1 morcov,100 g de mazare,2... articol complet

Papanasi

Data:15.02.2014

Ingrediente:1 kg branza de vaci400 g de faina100 g zahar tos50 g zahar farin100 g de gris3 oua5 g... articol complet

Ciorba de burta

Data:15.02.2014

Ciorba de burta1 os cu maduva  250-300 g,Punem la fiert osul la ora 10:00,Lasam sa... articol complet

Tort Cora cu mousse de ciocolata si bezea

Data:12.12.2013

Blat: 10 oua, 250 g de zahar, 5 linguri de apa, 2.5 linguri de ulei, 320 g de... articol complet

Black Forest / Foret Noit / Padurea Neagra

Data:17.11.2013

Black Forest / Foret Noit / Padurea NeagraBlat:    10 oua,   ... articol complet

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Data:27.10.2013

2 prepelite (200g x 2 bucati),6 cartofi potriviti,200 g de mazare,2 bucati de morcovi,2 cepe,1... articol complet

Chocolate Fondant / White chocolate fondant

Data:04.09.2013

Ingrediente pentru 6-8 portii 240 g de ciocolata cuvertura 70% 120 g de unt 82% 4 oua 60 g de... articol complet

Tort Souflle-Surprisse

Data:02.09.2013

Blat: 10 oua 250 g de zahar 5 linguri de apa... articol complet

Tort Tina (cu mousse de ciocolata si bezea)

Data:02.09.2013

Tort Tina (cu mousse de ciocolata si bezea)Blat:    8... articol complet

Tort ecler cu fructe si ciocolata

Data:02.09.2013

Se face un aluat oparit, ca pentru ecler, dupa cum urmeaza: 100 ml ulei 200 ml apa 200 g faina 5... articol complet

Black Forest / Foret Noire / Padurea Neagra

Data:02.09.2013

Blat: 10 oua 250 g zahar 5 linguri de apa 2.5... articol complet

Drob de miel in praz

Data:28.06.2013

Ingrediente:2 bucati ficat,2 bucati rinichi,1 bojog,1 inima,1 kg de carne de miel,3 legaturi... articol complet

Savarine pentru 10 bucati / 120 g/bucata

Data:28.06.2013

Aluat:220 g de faina,15 g drojdie proaspata,200 ml de lapte,20 g de zahar,1 ou,30 ml de... articol complet

Cotlet de berbecut cu orez, spanac si chips de migdale

Data:26.06.2013

2 bucati cotlet de berbecut 100 g de baby spanac 60 g de orez 1 sfecla mica prefiarta 60 g de... articol complet

Tarta cu mere

Data:24.06.2013

Blat:200 g faina,200 g unt,Sare, zahar,Oua,Umplutura:395 ml de lapte condensat,3 galbenusuri,4... articol complet

Cotlet de berbecut cu cartofi cu rozmarin si sos de verdeturi

Data:25.05.2013

2 bucati de cotlet, 150 g de cartofi(cantitate bruta, inainte de curatare), Cimbru, Sare cu gust... articol complet

Rulada de porc cu cartofi cu rozmarin

Data:13.04.2013

Pentru umplutura: 2 cepe rosii, 150 g de bacon afumat, 4 mere, 200 g de prume afumate, 50 g de... articol complet

Biban de mare cu legume la gratar si sos tartar

Data:13.04.2013

1 biban 400 g, ½ de vanata, ½ de dovlecel, 1 rosie, 1 ceapa, 10 g de capere, 2-3 castraveti... articol complet

Orez cu naut

Data:07.04.2013

125 g de orez, 150 g de naut 50 ml vin alb, 100 ml de supa de legume, 2 catei de usturoi, 1... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]