Blogosfera culinara

SuperPicant

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Reţete culinare gustoase şi uşor de preparat

Aripioare de pui cu sos de rosii

Data:12.01.2010

Pentru sosul de rosii avem nevoie de 5 rosii mari. Rosiile se decojesc si se toaca marunt. Intr-o... articol complet

Gulas de porc

Data:11.01.2010

Carnea de porc spalata, se taie in cubulete, se rumeneste si se scoate din cratita. In grasimea... articol complet

Cannelloni cu ricotta si kaizer

Data:06.01.2010

Se face un sos din ceapa si usturoi tocate marunt si calite in ulei pana devin translucide.... articol complet

Briose cu lamaie si mac

Data:05.01.2010

Se vor folosi 2 castroane, in primul se amesteca faina, macul, sarea, praful de copt si... articol complet

Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval

Data:29.12.2009

Intr-un castron se pun faina, praful de copt, ouale,laptele, branza telemea faramitata si se... articol complet

Tort de frisca cu portocale si stelute de zahar ars

Data:28.12.2009

Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se freaca cu zaharul granulat si cel vanilat. Intr-un... articol complet

Croissant cu fulgi de ciocolata si stafide

Data:26.12.2009

Pentru a obtine aluatul puteti folosi masina de paine pe programul de framantare si dospire avand... articol complet

Cartofi copti cu sos de branza

Data:24.12.2009

Cartofii se spala si se coc in coaja 40 de minute (in cuptor la temperatura potrivita) sau ii... articol complet

Prajitura cu migdale

Data:23.12.2009

Se amesteca ouale, untul (la temperetura camerei), zaharul, sarea, romul si praful de copt cu... articol complet

Pizza cu cremvusti

Data:22.12.2009

Din faina, drojdie, apa, sare si ulei se framanta un aluat care se pune la dospit 1 ora. Intre... articol complet

Mancare picanta cu pui si linte

Data:21.12.2009

Pulpele de pui, spalate, se marineaza peste noapte in iaurtul amestecat cu curry. Intr-o oala se... articol complet

Gogosi cu branza dulce

Data:18.12.2009

Din branza dulce, faina, unt, galbenusuri si praful de copt se framanta un aluat. Daca este prea... articol complet

Aperitiv cu sunca si branza

Data:17.12.2009

Branza se faramiteaza cu ajutorul unei furculite pana devine o pasta groasa. Peste branza se... articol complet

Cornulete cu nuci

Data:16.12.2009

Se framanta un aluat din faina, nucile macinate, zahar si unt. Se imparte aluatul in 4 si pe... articol complet

Salam de biscuiti cu nuca

Data:15.12.2009

Intr-un vas se pun biscuitii zdrobiti si nuca macinata. Laptele, margarina, cacaua si zaharul se... articol complet

Briose cu ciocolata

Data:14.12.2009

Intr-o cratita se pun ciocolata neagra (rupta in bucati mici), untul si laptele si se lasa pe... articol complet

Ciocolata de casa

Data:13.12.2009

Apa cu zaharul se pun la fiert si dupa ce dau in clocot se mai lasa sa fiarba 5 minute la foc... articol complet

Snitele in invelis crocant de cartofi

Data:12.12.2009

Pieptul de pui se spala cu apa rece, se sterge, se taie in felii care se bat putin si apoi se... articol complet

Piept de pui cu masline si rosii

Data:04.12.2009

Pieptul de pui se spala cu apa rece, se sterge si se taie felii mai groase care se bat putin si... articol complet

Biscuiti cu ghimbir, cuisoare si scortisoara

Data:03.12.2009

Se amesteca untul sau margarina cu zahar, pana cand acesta se topeste complet. Se adauga jumatate... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]