Reţete culinare gustoase şi uşor de preparat
Aripioare de pui cu sos de rosii
Data:12.01.2010Pentru sosul de rosii avem nevoie de 5 rosii mari. Rosiile se decojesc si se toaca marunt. Intr-o... articol complet
Gulas de porc
Data:11.01.2010Carnea de porc spalata, se taie in cubulete, se rumeneste si se scoate din cratita. In grasimea... articol complet
Cannelloni cu ricotta si kaizer
Data:06.01.2010Se face un sos din ceapa si usturoi tocate marunt si calite in ulei pana devin translucide.... articol complet
Briose cu lamaie si mac
Data:05.01.2010Se vor folosi 2 castroane, in primul se amesteca faina, macul, sarea, praful de copt si... articol complet
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Data:29.12.2009Intr-un castron se pun faina, praful de copt, ouale,laptele, branza telemea faramitata si se... articol complet
Tort de frisca cu portocale si stelute de zahar ars
Data:28.12.2009Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se freaca cu zaharul granulat si cel vanilat. Intr-un... articol complet
Croissant cu fulgi de ciocolata si stafide
Data:26.12.2009Pentru a obtine aluatul puteti folosi masina de paine pe programul de framantare si dospire avand... articol complet
Cartofi copti cu sos de branza
Data:24.12.2009Cartofii se spala si se coc in coaja 40 de minute (in cuptor la temperatura potrivita) sau ii... articol complet
Prajitura cu migdale
Data:23.12.2009Se amesteca ouale, untul (la temperetura camerei), zaharul, sarea, romul si praful de copt cu... articol complet
Pizza cu cremvusti
Data:22.12.2009Din faina, drojdie, apa, sare si ulei se framanta un aluat care se pune la dospit 1 ora. Intre... articol complet
Mancare picanta cu pui si linte
Data:21.12.2009Pulpele de pui, spalate, se marineaza peste noapte in iaurtul amestecat cu curry. Intr-o oala se... articol complet
Gogosi cu branza dulce
Data:18.12.2009Din branza dulce, faina, unt, galbenusuri si praful de copt se framanta un aluat. Daca este prea... articol complet
Aperitiv cu sunca si branza
Data:17.12.2009Branza se faramiteaza cu ajutorul unei furculite pana devine o pasta groasa. Peste branza se... articol complet
Cornulete cu nuci
Data:16.12.2009Se framanta un aluat din faina, nucile macinate, zahar si unt. Se imparte aluatul in 4 si pe... articol complet
Salam de biscuiti cu nuca
Data:15.12.2009Intr-un vas se pun biscuitii zdrobiti si nuca macinata. Laptele, margarina, cacaua si zaharul se... articol complet
Briose cu ciocolata
Data:14.12.2009Intr-o cratita se pun ciocolata neagra (rupta in bucati mici), untul si laptele si se lasa pe... articol complet
Ciocolata de casa
Data:13.12.2009Apa cu zaharul se pun la fiert si dupa ce dau in clocot se mai lasa sa fiarba 5 minute la foc... articol complet
Snitele in invelis crocant de cartofi
Data:12.12.2009Pieptul de pui se spala cu apa rece, se sterge, se taie in felii care se bat putin si apoi se... articol complet
Piept de pui cu masline si rosii
Data:04.12.2009Pieptul de pui se spala cu apa rece, se sterge si se taie felii mai groase care se bat putin si... articol complet
Biscuiti cu ghimbir, cuisoare si scortisoara
Data:03.12.2009Se amesteca untul sau margarina cu zahar, pana cand acesta se topeste complet. Se adauga jumatate... articol complet