Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Albă ca zăpada cu fructe de pădure

Data:21.01.2018

De când mă știu, cel mai bun sezon de făcut prăjituri era iarna. Poate pentru […] The... articol complet

Cotlet de porc aromat copt încet cu sos de la chiftele

Data:17.01.2018

Trebuie să aveți mare grijă ca după sărbători să nu vă surprindeți corpul cu mâncare... articol complet

Ciorbă picantă de pește

Data:16.01.2018

Cred că a devenit deja un clișeu la mine ca, după sărbători, frigiderul să piardă... articol complet

Miroase a scorțișoară – panna cotta cremoasă cu dovleac și scorțișoară

Data:08.01.2018

Iubesc iarna din multe motive. Unul dintre ele este atmosfera din casă, mirosul de vin... articol complet

Panettone de casă cu prune uscate

Data:04.01.2018

  În primul rând vreau să vă urez un an nou fericit, frumos și cu […] The post... articol complet

Piept de rață cu sos de struguri, bacon și vin

Data:02.01.2018

Așa cum fetele vor să fie prințese, și noi, băieții, vrem să fim prinți. Nu […]... articol complet

Cheesecake cu lichior de ou și peltea de portocale

Data:30.12.2017

Am tot văzut la americani de lichior de ou. Aparent, nu lipsește de pe nicio […] The... articol complet

Coaste lipicioase

Data:20.12.2017

(P) Sărbătorile sunt despre familie, despre reuniune, povești, și toate acestea au loc în... articol complet

Curcan întreg la cuptor umplut cu fructe, cu patru garnituri și un sos de merișoare

Data:18.12.2017

(P) Întotdeauna am fost pasionat de lego. Până la urmă, cine nu a fost? (în […] The... articol complet

Plăcintă cu dovleac și relativ puțină frișcă

Data:14.12.2017

Rolul acestui articol este să vă convingă de ceva și nu trebuie tratat ca o […] The... articol complet

Piftie de rață cu ghimbir

Data:11.12.2017

Piftia, sau mai bine zis răcitura, cum se spune la noi, este o tradiție de […] The post... articol complet

Soufflé de vanilie și coniac cu parfum de măr

Data:08.12.2017

Pentru că în această perioadă românii consumă, statistic, peste 1 milion de porci (da,... articol complet

Iepure boieresc

Data:04.12.2017

Pentru că întotdeauna mi-au plăcut provocările și îmi place foarte mult să experimentez... articol complet

Tartă cu pate de pește

Data:30.11.2017

Când este frig afară, parcă nu te mai încântă ideea să ieși la terase și […] The... articol complet

Curry tomnatic de pui

Data:28.11.2017

M-am gândit foarte serios să fac un preparat care să anunțe organismul că a venit […]... articol complet

Salam de biscuiți cu sos de fructe de pădure și de vanilie

Data:23.11.2017

Nu am vrut să gătesc un salam care nu e din carne pentru că sunt […] The post Salam de... articol complet

Ouăle: tehnici de gătire

Data:21.11.2017

(P) Sau mai pe scurt… cum să faci ouă (fără a fi găină). Acum glumesc, […] The... articol complet

Biscuiți cu unt feat. Vladimir

Data:20.11.2017

Mă cheamă Vladimir și Hădean, pe mami o cheamă Sonia și pe tati, Adi. Stau […] The... articol complet

Pastramă de casă cu ierburi aromate

Data:17.11.2017

(P) Se spune că tot ce este făcut în casă este superior produselor de la […] The post... articol complet

Scovergi moderne în stil vechi

Data:14.11.2017

Cine a mâncat scovergi când era mic? Eu am crescut în Moldova, unde erau desertul […]... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro