Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Cotlet de porc cu sos de unt

Data:24.04.2023

Începem săptămâna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „pentru... articol complet

Frigănele de cozonac, sos de caramel și cremă de vanilie

Data:21.04.2023

„Nimic nu se aruncă, totul se transformă 😊.” Pentru mine, evitarea risipei... articol complet

Salată Shuba și Salată Mimosa

Data:19.04.2023

Asăzi este despre risipa alimentară. De fapt de fiecare dată este. Este bine să știm să... articol complet

Ciorbă de pește

Data:18.04.2023

Să nu risipeşti, ci să dăruieşti! Săptămâna aceasta chef Adrian Hădean ne provoacă cu o... articol complet

Câteva rețete potrivite pentru Paște

Data:14.04.2023

În ceasul al XII-lea fără un sfert, să zic așa, vă mai las câteva rețete potrivite pentru... articol complet

Pască fără aluat – un deliciu de Paște

Data:12.04.2023

Pentru mine orice sărbătoare este un prilej pentru a găti și pentru a împărți... articol complet

Masa de Paște – meniu de sărbătoare

Data:11.04.2023

Sărbătoarea Paştelui este una dintre cele mai frumoase şi încărcate sărbători. Atât în... articol complet

Pască fără aluat, cu ciocolată – de sărbătoare

Data:10.04.2023

Pentru mine, sărbătorile au o semnificație aparte, pentru că este momentul în care reușesc... articol complet

Plăcintă cu merișoare

Data:07.04.2023

Într-o lume în care totul este pe fugă şi, mai ales după o săptămână plină de... articol complet

Frigărui de pui și cartofi la cuptor – de weekend

Data:05.04.2023

  Dacă data trecută v-am plimbat prin Italia cu rețeta de linguine cu salsiccia și broccoli,... articol complet

Nuggets de pui – bucurie pentru copii

Data:03.04.2023

Îmi amintesc cu drag zilele de weekend de când eram copil, în special cele de duminică,... articol complet

Gnocchi cu pesto verde

Data:28.03.2023

Întotdeauna culoarea verde mă inspiră în bucătărie. Asociez de fiecare data această... articol complet

Tartar verde crud

Data:25.03.2023

Următoarea provocare a lui chef Adrian Hădean? Verde crud.Provocarea m-a inspirat către un... articol complet

Asociația Adi Hădean devine Black Sea FooDignity

Data:23.03.2023

Anul 2023 vine cu câteva schimbări majore. Și mă refer aici la Asociația Adi Hădean, care,... articol complet

Linguine cu sos de broccoli și salsiccia

Data:22.03.2023

Buongiorno, azi dăm o fuga în Italia, cu un preparat bogat în culoare și cu o explozie de... articol complet

Plăcintă cu pește – o gustare inedită

Data:20.03.2023

Pentu a defini tema sau mai bine spus provocarea lui chef Adrian Hădean „de prin... articol complet

Cartofi noi cu verdeață și telemea și ouă ochiuri

Data:17.03.2023

Nu contează câte grade sunt afară,... articol complet

Tocană de năut – o mâncare sățioasă

Data:16.03.2023

Ador să merg în piață. Mi se pare că este un loc minunat să-ți găsești inspirația. Mai... articol complet

Tort Red Velvet

Data:13.03.2023

 Un tort în culorile lunii Martie, un tort Red Velvet, însă cu un element surpriză, asta am... articol complet

Inimă de zahăr ars

Data:10.03.2023

Una dintre cele mai vii amintiri din bucătăria mamei mele este crema de zahăr ars, un desert... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]