Retete fara secrete
Cotlet de porc cu sos de unt
Data:24.04.2023Începem săptămâna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „pentru... articol complet
Frigănele de cozonac, sos de caramel și cremă de vanilie
Data:21.04.2023„Nimic nu se aruncă, totul se transformă 😊.” Pentru mine, evitarea risipei... articol complet
Salată Shuba și Salată Mimosa
Data:19.04.2023Asăzi este despre risipa alimentară. De fapt de fiecare dată este. Este bine să știm să... articol complet
Ciorbă de pește
Data:18.04.2023Să nu risipeşti, ci să dăruieşti! Săptămâna aceasta chef Adrian Hădean ne provoacă cu o... articol complet
Câteva rețete potrivite pentru Paște
Data:14.04.2023În ceasul al XII-lea fără un sfert, să zic așa, vă mai las câteva rețete potrivite pentru... articol complet
Pască fără aluat – un deliciu de Paște
Data:12.04.2023Pentru mine orice sărbătoare este un prilej pentru a găti și pentru a împărți... articol complet
Masa de Paște – meniu de sărbătoare
Data:11.04.2023Sărbătoarea Paştelui este una dintre cele mai frumoase şi încărcate sărbători. Atât în... articol complet
Pască fără aluat, cu ciocolată – de sărbătoare
Data:10.04.2023Pentru mine, sărbătorile au o semnificație aparte, pentru că este momentul în care reușesc... articol complet
Plăcintă cu merișoare
Data:07.04.2023Într-o lume în care totul este pe fugă şi, mai ales după o săptămână plină de... articol complet
Frigărui de pui și cartofi la cuptor – de weekend
Data:05.04.2023Dacă data trecută v-am plimbat prin Italia cu rețeta de linguine cu salsiccia și broccoli,... articol complet
Nuggets de pui – bucurie pentru copii
Data:03.04.2023Îmi amintesc cu drag zilele de weekend de când eram copil, în special cele de duminică,... articol complet
Gnocchi cu pesto verde
Data:28.03.2023Întotdeauna culoarea verde mă inspiră în bucătărie. Asociez de fiecare data această... articol complet
Tartar verde crud
Data:25.03.2023Următoarea provocare a lui chef Adrian Hădean? Verde crud.Provocarea m-a inspirat către un... articol complet
Asociația Adi Hădean devine Black Sea FooDignity
Data:23.03.2023Anul 2023 vine cu câteva schimbări majore. Și mă refer aici la Asociația Adi Hădean, care,... articol complet
Linguine cu sos de broccoli și salsiccia
Data:22.03.2023Buongiorno, azi dăm o fuga în Italia, cu un preparat bogat în culoare și cu o explozie de... articol complet
Plăcintă cu pește – o gustare inedită
Data:20.03.2023Pentu a defini tema sau mai bine spus provocarea lui chef Adrian Hădean „de prin... articol complet
Cartofi noi cu verdeață și telemea și ouă ochiuri
Data:17.03.2023Nu contează câte grade sunt afară,... articol complet
Tocană de năut – o mâncare sățioasă
Data:16.03.2023Ador să merg în piață. Mi se pare că este un loc minunat să-ți găsești inspirația. Mai... articol complet
Tort Red Velvet
Data:13.03.2023Un tort în culorile lunii Martie, un tort Red Velvet, însă cu un element surpriză, asta am... articol complet
Inimă de zahăr ars
Data:10.03.2023Una dintre cele mai vii amintiri din bucătăria mamei mele este crema de zahăr ars, un desert... articol complet