Blogosfera culinara

Davella culinar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Carne de vita marinata cu rondele de cartofi si lamaie

Data:03.05.2009

Ingrediente pentru sosul marinat ( 1 kg carne de vita )- 350 ml apa fiarta - 100 ml vin rosu sec... articol complet

Sandwich cald cu ficat de pui si varza murata

Data:02.05.2009

Ingrediente pentru 3 sandwichiuri:1 bagheta de paine alba100 gr.unt cu usturoi300 gr. ficatei de... articol complet

Retrospectiva culinara cubaneza in imagini

Data:01.05.2009

Salonul restaurantului bufet Blau Colonial_Cayo Coco Platouri asortate pentru micul dejun... articol complet

Davella va doreste un PASTE FERICIT !

Data:18.04.2009

Hristos a inviat! Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. El si-a pastrat pana in... articol complet

Meniu pentru masa de Florii

Data:13.04.2009

Pentru masa Sfintei sarbatori a Floriilor am incercat sa concep un meniu gustos si atragator,... articol complet

Chiftelute cu jambon si dovlecei

Data:30.03.2009

Ingrediente:2 dovlecei tineri,2 oua,2-3 felii de jambon ( sunca presata ),3-4 linguri de... articol complet

Gnocchi de cartofi cu nuca si vanilie

Data:28.03.2009

Ingrediente:1 pachet de gnocchi de cartofi ( il gasiti la raionul frigo )200 gr. nuca... articol complet

Rulada de carne de vita, cascaval si bacon

Data:27.03.2009

Pentru aceasta rulada deosebit de fina si de gustoasa, aveti nevoie de urmatoarele... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]