Blog culinar
the basics
Data:27.05.2013“The basics: be polite, be considerate, treat others as you would want to be treated,... articol complet
creveti poşaţi in ulei de masline
Data:20.05.2013De cand m-au cautat oamenii de la Costa d’Oro sa-mi propuna sa facem impreuna ceva cu... articol complet
viata ca un ardei umplut. dar de post.
Data:13.05.2013Aseara am facut ardei umpluti cu orez si sparanghel. Imediat si despre ei. Dar before we do that... articol complet
intre supa si tocana. in orice caz, buna. buna de tot.
Data:25.04.2013Mai tineti minte megatocana si maicevacamegatocana? Ei bine, astazi v-o prezint pe sora lor,... articol complet
placinta cu branza si spanac
Data:19.04.2013Cat pe ce sa uit de asta, dar lasa, numa’ bine ca e vineri si va puteti organiza sa... articol complet
farfalle cu spanac si somon la tigaie
Data:17.04.2013Acum doua zile am primit complimentul complimentului, I quote: ”god, deci esti un enimăl... articol complet
salata de ardei kapia la tigaie
Data:10.04.2013Langa niste ficatei de pui si-un munte de verzituri proaspete, a mers intr-o seara la marele fix... articol complet
paella “cu de toate”, minus carne, plus linte. zomfg!
Data:08.04.2013Buna dimineata de frig si brrr! Citez din propriul status de pe facebook, pentru ca este, simply... articol complet
tartina cu branza de capra, ciuperci si-un pesto “manarit”
Data:05.04.2013Ciuperci la tigaie facuram cu totii, nimic interesant aici. Tot ce tre’ sa stii e sa... articol complet
awesomesauce. sau despre cum sa iti trisezi calea spre a manca mai multe legume
Data:04.04.2013Atentiune! Urmeaza dezvaluiri socante. Ready? Ok. Here it goes… urasc legumele! Aaa…... articol complet
orez galben cu curcan si garnitura de morcovi cu chimen. la pachet.
Data:03.04.2013Bai, da’ ce ploua! Se simte nevoia de galben. Cum ar fi, bunaoara, acest pachetel insorit.... articol complet
all the pretty colours
Data:27.03.2013Duminica seara am capatat trei pastravi proaspeti. Care, spre desebire de pestii de-aseara de la... articol complet
salata cu wedges de cartof dulce si branza de capra
Data:06.02.2013Am o durere de cap monstru. Eu insami sunt un monstru. Inlacrimat. Cu tzeasta pe tastatura si... articol complet
incropeala
Data:05.02.2013Azi schimbam placa. Jos cu porcul, traiasca pseudocerealele cu chimie de carnitza! Adica cum?... articol complet
prepare for awesomeness: sandvis cu muschi de purcel!
Data:04.02.2013Saptamana trecuta, dupa cum stiti, am faultat cu succes mancatoriile de proximitate birou cu doua... articol complet
sunday brunch la crowne plaza
Data:21.01.2013Nu am bucket list. Nu vreau sa fac 100 de lucruri nemaipomenite inainte sa mor. Vreau sa fac 100... articol complet
pentru toti haterii lui Salata, un tutorial, cu dedicatie. de la cea mai mare iubitoare de grasime animala, sincerely yours, cookie
Data:11.01.2013Daca gandul la o salata pe post de full meal va provoaca gag reflex si ati prefera, in all... articol complet
un fel de biryani, dar de vaca
Data:26.12.2012Va ziceam acum cateva zile despre Cutitul Iscusit si despre cum n-a mai avut dumnealui ce sa... articol complet
doua anunturi fulger
Data:24.12.20121. S-a deschis lantul de macelarii Cutitul Iscusit. In chip fericit si cu totul si cu totul de... articol complet
de toamna
Data:20.11.2012Vorba poetului, acopera-mi inima cu ceva, dar sa fie cu carne. Bai, ce sacrilegiu, dupa ce ca... articol complet