Blogosfera culinara

Retetele lui Costachel

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Daca tot trebuie sa mincam, atunci sa mincam bine

Piftie de cocoș bătrân

Data:27.01.2015

De fapt, în partea nordică a Moldovei (nu știu în restul țării cum o fi) nu se spune piftie... articol complet

Kefalotiri

Data:06.01.2015

Kefalotiri (κεφαλοτύρι) este una dintre cele mai cunoscute și vechi brânze grecești,... articol complet

Și a fost festivalul Cabernetului de Oprișor…

Data:26.11.2014

Cum adică festival, vă întrebați? Păi foarte simplu, la degustarea de săptămâna trecută... articol complet

Iahnie de ciuperci cu conopidă

Data:18.11.2014

Pe scurt, nu pot să vă spun despre această mai puțin obișnuită iahnie de ciuperci cu... articol complet

Salată caldă de creveți cu două țeline

Data:10.11.2014

Parcă vă și aud spunând, „bun, salată caldă de creveți e limpede, dar cum adicătelea cu... articol complet

Salată caldă de ciuperci

Data:30.10.2014

Vine mai la vale o rețetă foarte simplă și tare gustoasă, concepută parcă special pentru... articol complet

Supă-cremă de conopidă

Data:27.10.2014

Am mai spus-o, nu mă dau în vânt după supele-cremă. Există însă și unele excepții,... articol complet

Fileuri de pește pane cu șofran și nuci

Data:23.10.2014

Ei, sigur că, în ciuda titlului ceva mai complicat, tot un pește pane urmează mai la vale.... articol complet

Iepure alla Ischitana

Data:10.10.2014

Adevărul e că, în loc de iepure alla Ischitana, puteam foarte bine să prezint rețeta sub un... articol complet

S-a stabilit oficial: cea mai bună înghețată din lume se face în Australia!

Data:23.09.2014

S-a încheiat recent în Italia, la Rimini, ediția 2014 a Gelato World Tour. Timp de trei zile,... articol complet

Mâine începe Săptămâna Restaurantelor, ediția a II-a

Data:21.09.2014

Săptămâna Restaurantelor este un proiect co-organizat de Asociația România Culinara, Top... articol complet

Mâncare de fasole verde

Data:23.06.2014

În principiu, această mâncare de fasole verde e una estivală și cât se poate de... articol complet

Două chifle umplute de la Păstorel și una din partea casei

Data:04.06.2014

Presupun că nu mai e nevoie să vă spun că numărul rețetelor de chifle umplute e limitat... articol complet

Supă cremă de ciuperci cu whisky și nuci

Data:26.05.2014

O supă cremă de ciuperci cumva surprinzătoare, dar teribil de gustoasă și deloc complicată.... articol complet

Salată de cartofi cu piept de pui și roșii uscate

Data:19.05.2014

O salată de cartofi teribil de simplă dar destul de spectaculoasă pentru a se putea iți pe... articol complet

Tartine calde cu ciuperci, cașcaval și afumătură

Data:08.05.2014

Sigur, aceste tartine calde cu ciuperci, cașcaval și afumătură reprezintă doar o simplă... articol complet

Ce conține, de fapt, un iaurt cu fructe?

Data:05.05.2014

Ați văzut și ați auzit, cu siguranță, nenumărate reclame care ne spun că un iaurt cu... articol complet

Cum poți curăța usturoiul în mai puțin de 10 secunde?

Data:10.04.2014

E adevărat, o știm cu toții: curățarea usturoiului este, de cele mai multe ori, enervantă.... articol complet

Friptura la grătar e mai sănătoasă dacă ați ținut mai întâi carnea în bere

Data:29.03.2014

Un colectiv de cercetători portughezi de la Universitatea din Porto a descoperit că, dacă... articol complet

Pește cu ananas și sos dulce-acrișor

Data:25.03.2014

Ați ghicit, acest pește cu ananas și sos dulce-acrișor e o chinezărie, ba chiar una foc de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]