Daca tot trebuie sa mincam, atunci sa mincam bine
Piftie de cocoș bătrân
Data:27.01.2015De fapt, în partea nordică a Moldovei (nu știu în restul țării cum o fi) nu se spune piftie... articol complet
Kefalotiri
Data:06.01.2015Kefalotiri (κεφαλοτύρι) este una dintre cele mai cunoscute și vechi brânze grecești,... articol complet
Și a fost festivalul Cabernetului de Oprișor…
Data:26.11.2014Cum adică festival, vă întrebați? Păi foarte simplu, la degustarea de săptămâna trecută... articol complet
Iahnie de ciuperci cu conopidă
Data:18.11.2014Pe scurt, nu pot să vă spun despre această mai puțin obișnuită iahnie de ciuperci cu... articol complet
Salată caldă de creveți cu două țeline
Data:10.11.2014Parcă vă și aud spunând, „bun, salată caldă de creveți e limpede, dar cum adicătelea cu... articol complet
Salată caldă de ciuperci
Data:30.10.2014Vine mai la vale o rețetă foarte simplă și tare gustoasă, concepută parcă special pentru... articol complet
Supă-cremă de conopidă
Data:27.10.2014Am mai spus-o, nu mă dau în vânt după supele-cremă. Există însă și unele excepții,... articol complet
Fileuri de pește pane cu șofran și nuci
Data:23.10.2014Ei, sigur că, în ciuda titlului ceva mai complicat, tot un pește pane urmează mai la vale.... articol complet
Iepure alla Ischitana
Data:10.10.2014Adevărul e că, în loc de iepure alla Ischitana, puteam foarte bine să prezint rețeta sub un... articol complet
S-a stabilit oficial: cea mai bună înghețată din lume se face în Australia!
Data:23.09.2014S-a încheiat recent în Italia, la Rimini, ediția 2014 a Gelato World Tour. Timp de trei zile,... articol complet
Mâine începe Săptămâna Restaurantelor, ediția a II-a
Data:21.09.2014Săptămâna Restaurantelor este un proiect co-organizat de Asociația România Culinara, Top... articol complet
Mâncare de fasole verde
Data:23.06.2014În principiu, această mâncare de fasole verde e una estivală și cât se poate de... articol complet
Două chifle umplute de la Păstorel și una din partea casei
Data:04.06.2014Presupun că nu mai e nevoie să vă spun că numărul rețetelor de chifle umplute e limitat... articol complet
Supă cremă de ciuperci cu whisky și nuci
Data:26.05.2014O supă cremă de ciuperci cumva surprinzătoare, dar teribil de gustoasă și deloc complicată.... articol complet
Salată de cartofi cu piept de pui și roșii uscate
Data:19.05.2014O salată de cartofi teribil de simplă dar destul de spectaculoasă pentru a se putea iți pe... articol complet
Tartine calde cu ciuperci, cașcaval și afumătură
Data:08.05.2014Sigur, aceste tartine calde cu ciuperci, cașcaval și afumătură reprezintă doar o simplă... articol complet
Ce conține, de fapt, un iaurt cu fructe?
Data:05.05.2014Ați văzut și ați auzit, cu siguranță, nenumărate reclame care ne spun că un iaurt cu... articol complet
Cum poți curăța usturoiul în mai puțin de 10 secunde?
Data:10.04.2014E adevărat, o știm cu toții: curățarea usturoiului este, de cele mai multe ori, enervantă.... articol complet
Friptura la grătar e mai sănătoasă dacă ați ținut mai întâi carnea în bere
Data:29.03.2014Un colectiv de cercetători portughezi de la Universitatea din Porto a descoperit că, dacă... articol complet
Pește cu ananas și sos dulce-acrișor
Data:25.03.2014Ați ghicit, acest pește cu ananas și sos dulce-acrișor e o chinezărie, ba chiar una foc de... articol complet