Blogosfera culinara

Arta culinara cu Doina

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ce am gatit azi – Friptura inabusita cu dovlecei pane si sos de marar (02.07.2012)

Data:02.07.2012

E plina piata sau gradina, cine o are, de prospaturi, cruditati de toate felurile. E anotimpul... articol complet

Mazare verde la borcan fara conservant

Data:21.06.2012

Ingrediente pentru 3 borcane de 720 ml: 1.5 kg mazare pastai 1/2 ardei kapia rosu 1 lingura rasa... articol complet

Snitel vienez

Data:10.06.2012

De Rusalii am fost la Viena, impreuna cu copiii (de fapt ei ne-au pe noi, nu invers) si dupa ce... articol complet

Lapte de pasare

Data:22.05.2012

Se face rapid, usor, e ieftin, din ingrediente putine si rezultatul e super! Pentru laptisorul... articol complet

Friptura de puisor (coquelet) cu vin, cartofi noi si sos de stafide

Data:14.05.2012

Coquelet este un pui tanar (28 zile) de 450-500 g. Un puisor asa micut, dragut si grasut, foarte... articol complet

Votati Arta culinara Doina la Festivalul Blogurilor Gustoase 2012?

Data:02.05.2012

Dragi prieteni, nu stiu ce m-a apucat, dar iarasi m-am inscris la un concurs. Dar nu e un concurs... articol complet

Cotlet de miel la cuptor

Data:23.04.2012

Mielul are un cotlet cam mititel, ca abia il gasesti. Cel mai bine se prepara ori lasat si cu... articol complet

Friptura de miel cu legume la tava

Data:18.04.2012

Asa cum v-am promis, dupa ce au trecut sarbatorile de Paste, va arat cateva din bunatatile pe... articol complet

Tort mini (4-6 portii) cu fructe, piscoturi si iaurt

Data:10.04.2012

Iarasi m-au luat copiii prin surprindere, m-am trezit cu ei direct in casa, ca m-am si speriat .... articol complet

Am castigat la Roblogfest 2012 – cel mai bun Blog culinar!

Data:08.04.2012

Dragi prietene si prieteni, cu bucurie va anunt ca am castigat la Roblogfest 2012 – cel mai... articol complet

Desert cu fructe si bezea

Data:07.04.2012

Cand vrei sa faci ceva bun si nu dispui de prea mult timp, te ajuta “rezerva” din... articol complet

Pui cu legume la cuptor preparat in punga

Data:03.04.2012

Toata lumea a inceput sa fie preocupata de gatitul cat mai sanatos, fara grasimi. Am gasit sa... articol complet

Ne-am calificat in finala la Roblogfest 2012!

Data:29.03.2012

Dragi prieteni, cu ajutorul vostru ne-am calificat in finala de la Roblogfest 2012, cu ambele... articol complet

Savarine

Data:26.03.2012

Abia acum mi-am gasit timp sa va povestesc cum am facut si cum mi-au iesit savarinele de Craciun.... articol complet

Votarea la Roblogfest 2012 a inceput in 22 martie 2012!

Data:22.03.2012

Dragi prieteni, m-am inscris si anul acesta la Roblogfest, cel mai puternic concurs intre... articol complet

Friptura 3C (trei feluri de carne: cotlet, costita, curcan)

Data:10.03.2012

Unele feluri de carne sunt putin mai seci, fara grasime, mai fade – la friptura. Si atunci... articol complet

Sarmale de post cu orez si legume

Data:05.03.2012

Am avut pofta de sarmale, mai ales ca am o varza acra buna, buna si fiind post, le-am facut fara... articol complet

Supa crema de broccoli

Data:05.03.2012

Ingrediente: 500 g broccoli 1 pastarnac 1 morcov 1 ceapa 1 felie de telina 1 dovlecel mic 3... articol complet

Pane de sunca cu legume natur

Data:22.02.2012

A trebuit sa incropesc ceva la repezeala, pentru ca au venit copiii la masa, pe neasteptate.... articol complet

Placinta cu iaurt

Data:21.02.2012

Nemaipomenita! Am incercat prima oara si mi-a iesit la fix, mult mai bine decat ma asteptam. Cu... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]