Blogosfera culinara

Rasfatul de zi cu zi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

"Rasfatul de zi cu zi" s-a nascut intr-o dimineata in care mi-am dat seama ca a gati este pentru mine mai mult decat o necesitate zilnica. Gatind pentru familie si prieteni am observat ca preparatele mele sunt apreciate. Cu timpul, au aparut intrebarile: "Cum ai facut prajitura asta?", "Da-mi si mie reteta placintei pe care am mancat-o in week-end la tine", "Cum spuneai ca ai facut ciupercile alea? " si astfel, mi-a incoltit ideea unui blog culinar. Ma numesc Patricia Iordache, am 34 ani si locuiesc in Cernavoda. Sunt mama unui baietel minunat si sotie :) Sper sa gasiti pe acest blog, ceva cu care sa va rasfatati in fiecare zi.

Clatite cu crema de vanilie si bezea

Data:06.02.2013

Vreau sa multumesc KikenHanei pentru aceasta minunata...delicioasa...reteta!! Este un desert pe... articol complet

Tort Ioana

Data:03.02.2013

Tort IOANA, realizat pentru ziua de nastere a unei prietene. Este un tort diplomat, in forma de... articol complet

Pui cu susan si miere

Data:03.02.2013

Ii multumesc KikenHanei pentru aceasta reteta! A fost delicioasa, insa, pentru gustul... articol complet

Rulada de porc

Data:01.02.2013

Aceasta reteta o am de pe www.culinar.ro. Chiar si eu, care mananc foarte rar carne, am consumat... articol complet

Varza ungureasca

Data:01.02.2013

Aceasta reteta o am de multa vreme...in caietul meu de retete scrie "Varza ungureasca"... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]