Blogosfera culinara

Caietul cu retete

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blog culinar de retete cu poze.

Ornamente culinare - aperitive

Data:17.10.2013

Cateva idei de ornamente pentru aperitive.Platourile au fost realizate la restaurantul pensiunii... articol complet

Index de termeni folositi in bucatarie (1)

Data:22.07.2013

a tapeta = a îmbrăca diferite forme cu aspic, pesmet, ulei și făină, legume, etc.a trage = a... articol complet

O istorie a ciocolatei (2)

Data:13.07.2013

Boabele de cacao au fost aduse în Europa de către Cristofor Columb, de la azteci, și la... articol complet

Aluatul de ecler

Data:28.06.2013

Acest aluat de origine franțuzească este mult folosit atât în patiserie cât și pentru... articol complet

Cum repari o crema nereusita

Data:17.06.2013

Bun regasit celor care inca mai acceseaza acest blog.Asadar o problema cu care fiecare poate ca... articol complet

Salam de biscuiti de post

Data:29.03.2013

Ingrediente: 200 g biscuiti fara ou, 100 g margarina, o ciocolata cu minim 75% cacao, 3-4 linguri... articol complet

Prajitura cu gem

Data:26.03.2013

Ingrediente: 1 ou, 100 g zahar pudra, 100 ml lapte caldut, 100 g unt, o lingurita de amoniac sau... articol complet

Noua adresa a blogului

Data:23.03.2013

Acest blog are o nouă adresă, după cum se poate vedea și în browserul dv.Rețeta pe care o... articol complet

Kremschnitt

Data:17.03.2013

Cu toate ca denumirea folosita pe la noi este de sorginte germana, totusi aceasta prajitura isi... articol complet

Periplu italian, partea a doua

Data:12.03.2013

Din bunatatile gustate in excursia din Italia, inca vreo cateva poze.Paste cu crustaceiPizza... articol complet

Mucenici moldovenesti

Data:07.03.2013

Noi acasa facem mucenicii, sau sfinții, din aluat de cozonac, asa ca in reteta aceasta:... articol complet

Limoncello, lichior de lamaie

Data:02.03.2013

Reteta italiana, originara de pe splendida Costa Amalfitana, devenita un fel de bautura... articol complet

Periplu italian, partea intai

Data:01.03.2013

Prajitura fina cu crema de cafeaDupa cum unii dintre dv. stiti, la inceputul lunii februarie m-am... articol complet

Tort Macedonia (cheesecake, fara coacere)

Data:26.02.2013

Tot in vizita facuta in Italia, intr-una din seri am mancat o portie dintr-un cheesecake... articol complet

Spaghetti alla Matriciana

Data:23.02.2013

Am avut ocazia sa mananc acest fel de mancare specific italian la un restaurant din Roma. Apoi am... articol complet

Cornulete de salon

Data:16.02.2013

O reteta clasica, din caietul meu cel vechi (poza este la sfarsitul postarii), facuta tot in... articol complet

Rulada de pasare (2)

Data:01.02.2013

Pentru rulada asta avem nevoie de: o bucata de piept de pasare (pui sau curcan), 200 g carne... articol complet

Figaro, 2

Data:25.01.2013

Reteta originala am postat-o pe la inceputurile acestui blog. Pe atunci nu aveam poze si tin... articol complet

Piept de curcan cu pilaf de spanac

Data:19.01.2013

Cum noi anul acesta am avut niste sarbatori ca si inexistente (pt cei care inca mai simt emotia... articol complet

Placinta cu dulceata de portocale

Data:13.01.2013

Mai intai va trebuie un borcan sau doua de dulceata de coaja de portocala. Nu m-am incumetat sa... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]