Blog culinar de retete cu poze.
Ornamente culinare - aperitive
Data:17.10.2013Cateva idei de ornamente pentru aperitive.Platourile au fost realizate la restaurantul pensiunii... articol complet
Index de termeni folositi in bucatarie (1)
Data:22.07.2013a tapeta = a îmbrăca diferite forme cu aspic, pesmet, ulei și făină, legume, etc.a trage = a... articol complet
O istorie a ciocolatei (2)
Data:13.07.2013Boabele de cacao au fost aduse în Europa de către Cristofor Columb, de la azteci, și la... articol complet
Aluatul de ecler
Data:28.06.2013Acest aluat de origine franțuzească este mult folosit atât în patiserie cât și pentru... articol complet
Cum repari o crema nereusita
Data:17.06.2013Bun regasit celor care inca mai acceseaza acest blog.Asadar o problema cu care fiecare poate ca... articol complet
Salam de biscuiti de post
Data:29.03.2013Ingrediente: 200 g biscuiti fara ou, 100 g margarina, o ciocolata cu minim 75% cacao, 3-4 linguri... articol complet
Prajitura cu gem
Data:26.03.2013Ingrediente: 1 ou, 100 g zahar pudra, 100 ml lapte caldut, 100 g unt, o lingurita de amoniac sau... articol complet
Noua adresa a blogului
Data:23.03.2013Acest blog are o nouă adresă, după cum se poate vedea și în browserul dv.Rețeta pe care o... articol complet
Kremschnitt
Data:17.03.2013Cu toate ca denumirea folosita pe la noi este de sorginte germana, totusi aceasta prajitura isi... articol complet
Periplu italian, partea a doua
Data:12.03.2013Din bunatatile gustate in excursia din Italia, inca vreo cateva poze.Paste cu crustaceiPizza... articol complet
Mucenici moldovenesti
Data:07.03.2013Noi acasa facem mucenicii, sau sfinții, din aluat de cozonac, asa ca in reteta aceasta:... articol complet
Limoncello, lichior de lamaie
Data:02.03.2013Reteta italiana, originara de pe splendida Costa Amalfitana, devenita un fel de bautura... articol complet
Periplu italian, partea intai
Data:01.03.2013Prajitura fina cu crema de cafeaDupa cum unii dintre dv. stiti, la inceputul lunii februarie m-am... articol complet
Tort Macedonia (cheesecake, fara coacere)
Data:26.02.2013Tot in vizita facuta in Italia, intr-una din seri am mancat o portie dintr-un cheesecake... articol complet
Spaghetti alla Matriciana
Data:23.02.2013Am avut ocazia sa mananc acest fel de mancare specific italian la un restaurant din Roma. Apoi am... articol complet
Cornulete de salon
Data:16.02.2013O reteta clasica, din caietul meu cel vechi (poza este la sfarsitul postarii), facuta tot in... articol complet
Rulada de pasare (2)
Data:01.02.2013Pentru rulada asta avem nevoie de: o bucata de piept de pasare (pui sau curcan), 200 g carne... articol complet
Figaro, 2
Data:25.01.2013Reteta originala am postat-o pe la inceputurile acestui blog. Pe atunci nu aveam poze si tin... articol complet
Piept de curcan cu pilaf de spanac
Data:19.01.2013Cum noi anul acesta am avut niste sarbatori ca si inexistente (pt cei care inca mai simt emotia... articol complet
Placinta cu dulceata de portocale
Data:13.01.2013Mai intai va trebuie un borcan sau doua de dulceata de coaja de portocala. Nu m-am incumetat sa... articol complet