Blogosfera culinara

CARMENSITA'S CUISINE

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Este cartea mea virtuala de retete.

Gem de caise

Data:15.08.2013

Ingrediente: 5,5 kg caise (cantarite cu samburi) 800 gr zahar 3 plicuri de zahar vanilat Mod de... articol complet

Crema de Galbenele

Data:03.08.2013

Daca va uitati la continutul cremelor cu galbenele din comert o sa vedeti ca multe contin tot... articol complet

Supa crema de mazare

Data:19.07.2013

Cu aceasta supa crema mi-am facut doar incalzirea…am vrut sa vad ce iese si a iesit una... articol complet

Crutoane ciabatta

Data:18.07.2013

The best crutons…ever/ cele mai bune crutoane! O nebunieee Ingrediente: o paine ciabatta... articol complet

Salata de cartofi

Data:17.07.2013

Am stilizat putin pozele cu un “touch de vintage”…hope you like them.... articol complet

Pastai uscate

Data:12.07.2013

Pregatirile pentru  iarna incep incet, incet. Ne umplem camara si beciul cu toate roadele... articol complet

Salata de castraveti cu smantana

Data:11.07.2013

Ingrediente: castraveti proaspeti smantana sare de mare Mod de preparare: Taiem castravetii felii... articol complet

Hribi uscati

Data:10.07.2013

Am inteles ca sunt mai bune ca si cele puse la congelator. E prima data cand experimentez... articol complet

Pilaf cu ciuperci

Data:06.07.2013

Deci nici nu pot sa va descriu mirosul emanat de toate bunatatile adaugate in cratita!... articol complet

Dovlecei pe grill

Data:29.06.2013

Sunt excelenti consumati ca atare sau ca si garnitura. Eu ii ador, in schimb nu imi plac... articol complet

Sos de usturoi cu maioneza

Data:29.06.2013

Ingrediente: maioneza reteta aici iaurt/smantana 2-3-4 catei de usturoi (depinde cat de tare... articol complet

Breadsticks sau baghete de paine

Data:29.06.2013

Ingrediente pentru aluat: drojdie cat o nuca 4 1/4 cani faina 30 gr unt nesarat moale 2 lg zahar... articol complet

Guacamole

Data:29.06.2013

Guacamole isi are originea in Mexic si este un dip pe baza de avocado. Avocado, vedeta retetei,... articol complet

Chiftele la cuptor

Data:21.06.2013

Acelasi gust doar cu mai putin efort. Ingrediente: 1 kg carne tocata (porc+vita) 150 gr de paine... articol complet

Dulceata de portocale

Data:19.06.2013

Desigur o sa va intrebati de ce am facut-o tocmai in miezul verii si nu iarna ??!!Acum am avut... articol complet

Gem vs dulceata vs marmelada

Data:19.06.2013

Daca nu stiati diferentele intre cele 3 ei bine m-am documentat eu pentru dvs ca sa fiu sigura ca... articol complet

Pasta de tomate a la Jamie Oliver

Data:19.06.2013

O metoda excelenta de a inlocui pasta de tomate pe care o folosesc la ungerea blatului de pizza.... articol complet

Pasca cu branza

Data:10.06.2013

Ingrediente: Pentru aluat: 3 oua o cana lapte 350 gr faina 100 gr zahar 100 ml ulei drojdie... articol complet

Prajitura cu capsuni

Data:10.06.2013

Cand cumparati mai multe capsuni si nu stiti ce sa faceti cu ele, curatati-le, puneti zahar peste... articol complet

Cartofi noi la cuptor

Data:06.06.2013

Cartofi noi, farfurie veche…va rog sa o remarcati pentru ca are o mare valoare sentimentala... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro