Este cartea mea virtuala de retete.
Gem de caise
Data:15.08.2013Ingrediente: 5,5 kg caise (cantarite cu samburi) 800 gr zahar 3 plicuri de zahar vanilat Mod de... articol complet
Crema de Galbenele
Data:03.08.2013Daca va uitati la continutul cremelor cu galbenele din comert o sa vedeti ca multe contin tot... articol complet
Supa crema de mazare
Data:19.07.2013Cu aceasta supa crema mi-am facut doar incalzirea…am vrut sa vad ce iese si a iesit una... articol complet
Crutoane ciabatta
Data:18.07.2013The best crutons…ever/ cele mai bune crutoane! O nebunieee Ingrediente: o paine ciabatta... articol complet
Salata de cartofi
Data:17.07.2013Am stilizat putin pozele cu un “touch de vintage”…hope you like them.... articol complet
Pastai uscate
Data:12.07.2013Pregatirile pentru iarna incep incet, incet. Ne umplem camara si beciul cu toate roadele... articol complet
Salata de castraveti cu smantana
Data:11.07.2013Ingrediente: castraveti proaspeti smantana sare de mare Mod de preparare: Taiem castravetii felii... articol complet
Hribi uscati
Data:10.07.2013Am inteles ca sunt mai bune ca si cele puse la congelator. E prima data cand experimentez... articol complet
Pilaf cu ciuperci
Data:06.07.2013Deci nici nu pot sa va descriu mirosul emanat de toate bunatatile adaugate in cratita!... articol complet
Dovlecei pe grill
Data:29.06.2013Sunt excelenti consumati ca atare sau ca si garnitura. Eu ii ador, in schimb nu imi plac... articol complet
Sos de usturoi cu maioneza
Data:29.06.2013Ingrediente: maioneza reteta aici iaurt/smantana 2-3-4 catei de usturoi (depinde cat de tare... articol complet
Breadsticks sau baghete de paine
Data:29.06.2013Ingrediente pentru aluat: drojdie cat o nuca 4 1/4 cani faina 30 gr unt nesarat moale 2 lg zahar... articol complet
Guacamole
Data:29.06.2013Guacamole isi are originea in Mexic si este un dip pe baza de avocado. Avocado, vedeta retetei,... articol complet
Chiftele la cuptor
Data:21.06.2013Acelasi gust doar cu mai putin efort. Ingrediente: 1 kg carne tocata (porc+vita) 150 gr de paine... articol complet
Dulceata de portocale
Data:19.06.2013Desigur o sa va intrebati de ce am facut-o tocmai in miezul verii si nu iarna ??!!Acum am avut... articol complet
Gem vs dulceata vs marmelada
Data:19.06.2013Daca nu stiati diferentele intre cele 3 ei bine m-am documentat eu pentru dvs ca sa fiu sigura ca... articol complet
Pasta de tomate a la Jamie Oliver
Data:19.06.2013O metoda excelenta de a inlocui pasta de tomate pe care o folosesc la ungerea blatului de pizza.... articol complet
Pasca cu branza
Data:10.06.2013Ingrediente: Pentru aluat: 3 oua o cana lapte 350 gr faina 100 gr zahar 100 ml ulei drojdie... articol complet
Prajitura cu capsuni
Data:10.06.2013Cand cumparati mai multe capsuni si nu stiti ce sa faceti cu ele, curatati-le, puneti zahar peste... articol complet
Cartofi noi la cuptor
Data:06.06.2013Cartofi noi, farfurie veche…va rog sa o remarcati pentru ca are o mare valoare sentimentala... articol complet