Coltul specialistului Chef Sylvia

Sylvia Boutiere raspunde intrebarilor

Chef sectiunea evenimente la : Domaine Chateau du Faucon, a lucrat la Garden Ice café si s-a format la restaurantul gastronomic La Table d'Arthur'R contact: bucataria-sylviei.ro/

Sylvia este alaturi de bucataras parca de o viata. A crescut impreuna cu comunitatea noastra frumoasa si si-a cultivat calitatile culinare in Franta, astfel ca acum poate sa le impartaseasca tuturor. O face cu placere si cu mult drag pentru toti prietenii bucataras.ro. Ii puteti cere aici sfatul pentru cum sa aranjati o farfurie, pentru un meniu deosebit sau pentru orice reteta doriti sa o preparati!

Intrebare

taty  2015-03-14 22:47:22

buna ziua, la prajitura ''acoperis'', dupa cat timp de la asamblare o putem taia?

Raspunsul specialistului

Buna , 

 Este e adevarat ca in multe retete de acest gen ar trebui specificat si timpul necesar de repaus  :) inainte de consumare. La acest gen de prajituri care trebuie sa se consolideze , timpul este de minim 12 ore , o noapte in frigider ar trebui sa aduca prajitura la stadiul perfect pentru taiere. Este de asemenea genul de prajitura care desi nu se specifica intotdeauna , este bine de stiut, se pastreaza la rece . UN tips pentru o taiere perfecta , folositi un cutit cu lama foarte fina si treceti de fiecare data lama prin apa calda ianinte de taiere. 

intreaba si tu

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)