Coltul specialistului Dieta-Nutritie

Dr. Ioana Dima raspunde intrebarilor

medic nutritie, diabet zaharat, boli metabolice contact: www.nutrimedhelp.ro

Nu vă promitem diete minune… Nu vă vom da prafuri, leacuri băbești sau plasturi minune și cu siguranță nu o să vă punem ace în urechi! O să vă învățăm în schimb cum să mâncați astfel încât să vă puteți menține o greutate normală, și o să încercăm să ajungem la această greutate normala cât mai ușor. Drumul poate fi lung și anevoios dar îl vom petrece împreună atât timp cât veți dori să facem acest lucru.

Intrebare

cccris  2010-04-19 09:02:04

Ce e mai sanatos pt ingrosarea sosurilor, faina sau amidonul de porumb? Multumesc.

Raspunsul specialistului

Faina este preferata, desi are mai multe calorii decat amidonul, are totusi mai putine zaharuri.

intreaba si tu

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]