Bocca

Alte detalii
Desi este un restaurant relativ nou pe harta Bucurestiului, Bocca este sustinut de un personal cu o bogata experienta. Incercam sa oferim clientilor nostri simplicitatea culinara specifica bucatariei italiene precum si o gama atent selectionata de vinuri prestigioase, totul imbracat intr-o atmosfera calda, placuta.



Calitatea produselor noastre provine atat din originalitatea retetelor cat si din modul atent in care ne selectionam produsele de baza, astfel incat sa folosim intotdeauna doar ingrediente proaspete.





Remarcabila prin simplitatea aromelor si totodata printr-o uriasa diversitate de arome si gusturi, gastronomia italieneasca, odata ce a fost descoperita, nu va mai putea fi omisa nicicand din preferintele noastre culinare.

Atentie la caldura si la paharul cu vin!



Bocca e un restaurant nou deschis in Bucuresti, in vara lui 2015 in Cartierul Francez, pe Virgil Madgearu, in spatele hotelului Ramada. E la parterul unui bloc nou, un bloc destul de inghesuit intre alte cladiri, asa cum e totul in zona aceea. Nu e mare, are o singura sala, e destul de bine amenajat, luminos, un concept destul de traditional, clasic, atmosfera calda, mai degraba informala. Nu au aer conditionat acolo, sau daca au nu i-au dat drumul, sau daca i-au dat drumul nu face fata, sau poate i-au dat drumul cu zgarcenie. Oricare ar fi raspunsul, am suferit cumplit din cauza caniculei si am mancat pe nemestecate numai ca sa terminam mai repede si sa iesim de acolo.



Meniul e din bucataria italiana, dupa cum au aratat inca din nume. E bucatarie traditionala italiana, clasica, fara retete sofisticate, o bucatarie care se bazeaza pe calitatea produselor, de obicei. Nu se baga pe bucataria fina, si cred ca e o alegere buna. Au mult peste si fructe de mare, insa nu cred ca se pozitioneaza pe acest specific. A fost destul de buna mancarea, insa nimic foarte special de care sa imi aduc aminte sau pentru care sa trimit pe cineva care nu locuieste in apropiere sa se rataceasca pe aleile acelea.



Serviciul a fost mai deosebit, niste baieti ca din revistele pentru femei, dezinvolti si bine dispusi, cu aer occidental, au iesit in evidenta mai mult decat mancarea sau ambianta. Le-as fi pus nota maxima la serviciu, pentru ca mi-au placut dezinvoltura si aerul macho, insa ne-au pacalit la vin si i-am taxat pentru asta.



Lume surprinzator de multa pentru un restaurant deschis de curand, dar si faptul ca e mic te face sa-l vezi mai plin decat este, de fapt. Preturile sunt destul de mari, pe o masa completa in doi, cu o sticla de vin bun, platesti una-doua 300 de lei sau mai mult.



Bocca e, deci, un restaurant italienesc pentru cei din Cartierul Francez si de pe Nicolae Caranfil, si, poate, si pentru cei de dincolo de marele bulevard, care nu au multe restaurante bune in zona aceea, din cate stiu eu. (GB - august 2015)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]