Kanpai Bistro

Alte detalii
Un nou restaurant cu mancare japoneza, un loc al prietenilor si a muzicii bune.

Teoria crevetelui



Am revenit la Kanpai dupa putin timp, fiindca e aproape de mine. Sigur, nu s-a schimbat mare lucru fata de ce am descris in articolul de acum cateva luni. Mancarea e la fel de buna, portiile mari. Mai putin mi-a placut ambianta, nu au dat drumul la ventilatie si a fost foarte neplacut, le-am scazut nota de data aceasta, insa probabil va reveni la valoarea maxima inspre iarna, cand va fi placut din nou inauntru.



Nu mi-a placut si ca au pus creveti cu cozile necuratate amestecati in mancare. Poti sa-i lasi cu cozi cand crevetii sunt felul principal, ingredientul principal in respectivul fel de mancare, cand sunt "la vedere", cu ceva sos alaturi. Insa cand sunt amestecati in mancare, cand felul acela e ceva care are si creveti, printre altele, e ori o uitare din partea bucatarului sau nestiinta de-a binelea sa-i pui necuratati! Cum isi inchipuie bucatarul acela ca vei curata crevetii? In primul rand, trebuie sa ii curati bine de orez, sau de ce o mai fi acolo, ca sa vezi ca au coada. Apoi, sa-i scoti pe o farfurie separata ca sa le tai coditele, fiindca nu poti face asta direct in castronul cu mancare, nici nu ai pe ce sa sprijini crevetele ca sa-l tai si mai pierzi si coada prin mancare, trebuind sa sondezi dupa aceea ca sa o pescuiesti. Am incercat eu, pentru ca nu aveam o farfurie goala alaturi pentru operatiunea asta ingrata, si m-am umplut de nervi, pentru ca s-au rupt coditele si s-au imprastiat in mancare si a trebuit sa mananc cu grija apoi, pentru ca nu aveam ochelarii la mine ca sa vad toate aschiile. Ar fi trebuit sa le scad nota la mancare pentru asta, nu stiu de ce nu am facut-o...



Si ar fi trebuit sa le scad si nota de la servicii, fiindca m-au pacalit la paharul cu vin. Mi-au pus doua degete, si chiar daca paharul era mare, nu erau 150 ml acolo, in niciun caz! E drept, nu m-am uitat in meniu, poate ca la ei "vin la pahar" inseamna 100 ml, ca in tarile nordice, sau poate chiar mai putin de atat... Mi-au luat 25 de lei pe cele doua degete de vin romanesc (foarte bun, de altfel), si nu prea mi-a convenit. Insa au fost foarte rapizi si eficienti, si asta m-a imbunat. Nu mi-a placut de chelner, facea teatru, avea o politete artificiala si exagerata, insa altora poate le convine asa.



Clienti erau destui. (GB - septembrie 2015)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro