Le Oac Oac by Taverna Racilor

Alte detalii
Dupa ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lanseaza in aceasta primavara un nou restaurant cu un concept unic, Le OacOac Bistro, schimband servirea mesei intr-o experienta in sine: "Desi aveam aceasta idee in minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice cresterii broscutelor, dar mai ales, pentru a intelege ca simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mancare, dar si dorinta de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut sa deschid usile unui loc in care oamenii sa se bucure de micile placeri ale vietii: o cafea in cautarea inspiratiei, o conversatie placuta, o masa buna si, bineinteles, deliciosul pui de balta crescut in propria ferma".

Stramt, mancare destul de buna, preturi mari



Le Oac Oac Bistro e restaurantul cu mancare mai serioasa al celor care au si Taverna Racilor, deschis la inceputul lui 2015 la parterul unui bolc de la Izvor, aproape de Piata Constitutiei. Nu stiu cum au reusit sa faca un restautant intr-un spatiu atat de stramt si de neobisnuit pentru un astfel de local, insa au facut-o. Sunt doua niveluri, la parter mai e cum mai e, insa la mezanin e inghesuit si cu tavanul foarte jos, cineva care sufera de claustrofobie ar avea mari probleme acolo.



Am intrat destul de sceptici la Le Oac Oac Bistro, dupa experientale de la Taverna Racilor, insa aici mancarea a fost destul de buna. Sigur, e un restaurant de peste si fructe de mare, dupa cum arata onomatopeicul nume. Nu e o bucatarie fina, insa a fost bine facuta si gustul pregnant. Supa si pestele au fost bune, salata facuta de mantuiala, ca in toate restaurantele bucurestene, de altfel.



Serviciul a fost si el bun la Le Oac Oac Bistru, cu un chelner dezinvolt si in buna forma fizica. Cat despre clienti, nu stiu cum ar trebui pusa problema: "erau doar sase in afara de noi", sau "restaurantul era pe jumatate plin, cu cei sase clienti in afara noastra"...



Preturile sunt destul de mari, o masa intreaga in doi, cu o sticla de vin bun, trece repede de 300 de lei.



Le Oac Oac Bistro de la Izvor e, asadar, un restaurant bun de peste si fructe de mare pentru cei din zona Izvor - Victoria Socialismului, mai ales ca oferta e destul de redusa in jur. (GB - aprilie 2015)

 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro