Cafe Louis

Alte detalii


Cafe Louis din Floreasca e un local interesant, mai ales pentru zona respectiva. Ocupa o bucata de parter al unui bloc de pe Ceaikovski si e amenajat mai mult ca o cafenea, cu canapele, fotolii si masute joase, printre care sunt si cateva mese mai inalte, pentru mancat mai comod. E amenajat destul de bine in interior, intr-un stil clasic, interbelic, cu tablouri vechi cu rame groase, aurite, cu multa catifea, culori inchise, semiobscuritate, pian... Cafe Louis a fost deschis(a) in 2005 si la inceput a fost un restaurant frantuzesc in toata regula. Acum au mai simplificat meniul, l-au facut mai cosmopolit, cu paste si cateva feluri din bucataria internationala, probabil si cu alt chef. Vad ca insista mult si pe partea de patiserie, cu cozonaci, torturi, placinte, checuri si alte asemenea facute in bucataria lor, o buna parte si pentru luat acasa. Si mancarea pare sa fie facuta in bucataria lor cu destula munca, nu e genul de restaurant care iti da semipreparate de la supermarket. Preturile sunt destul de mari, si poate aceasta e una dintre pricinile pentru care am vazut putini clienti la Cafe Louis. Chelnerita era ca un personaj de roman, o imagine si o prezenta mult diferite de cele cu care eram obisnuiti in astfel de locuri. Frumoasa si misterioasa, m-a facut sa pun o nota maxima la servicii, constient ca voi primi si destule critici din cauza ei... Cafe Louis e un restaurant - cafenea - patiserie de luat in seama, mai ales de catre locuitorii zonei, care nu prea au multe variante rezonabile la indemana, din cate stiu eu... (GB)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

ieri la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

ieri la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

ieri la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

TOP
utilizatori

oanapl

2391 puncte

Rocsi

1947 puncte

mirela0911

1318 puncte

Catalina L

1295 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro