Pekin

Alte detalii


Pekin e unul dintre cele mai vechi restaurante chinezesti ale Bucurestiului, deschis la scurt timp dupa Revolutie in Pasajul Villacrosse. Din 1994 a trecut in mainile actualului proprietar, cu acelasi chef roman de aproape 18 ani. Restaurantul e mic, are 5 mese. E amenajat "chinezeste", cu culori tari, violente, contraste puternice. Mocheta de pe jos iti da un sentiment neplacut, la fel ca si unele decoruri de o culoare incerta.

A fost o vreme, demult, cand unii bucuresteni spuneau ca mancarea chinezeasca de la Pekin e cea mai buna din oras. Acum nu cred ca ar mai spune nimeni asa ceva. Poate ca nu din cauza lor, ci a numeroaselor optiuni pe care le avem la indemana. Plecand de aici, si preturile mi s-au parut cam mari, o masa completa pentru o singura persoana putand sari bine de 100 de lei. Serviciul a fost bun, cu o doamna care te primea si se purta ca acasa la ea.

Deci, Pekin nu prea mai e un restaurant chinezesc la care sa mergi chitit pe mancarea chinezeasca, mai ales ca nu e usor de ajuns in zona altfel decat pe jos. (GB)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]