Goccia - Made by LUGO

Alte detalii
Daca citesti aceste randuri inseamna ca ai ajuns la noi pentru prima oara sau te reintorci in familia LUGO. In ambele cazuri iti multumim si te invitam la o calatorie in locul potrivit in locul potrivit pentru zile de rasfat si seri relaxante.



La noi, povestile iti sunt ascultate, prietenii iti sunt primiti cu drag si tu esti in centrul atentiei. Chefi cu experienta iti fac fericite papilele gustative prin cele mai bune retete mediteraneene.



LUGO este musht have-ul anului 2016 in materie de restaurante si nu trebuie sa lipsesti!



Te astetam!

In prezent, Chef-ul responsabil de bucataria de la Goccia este Mihai Toader .



Goccia inseamna “picatura” in portugheza. Picatura Goccia este un restaurant bun din centrul Bucurestiului, vizavi de fostul magazin Eva, in locul (casa) in care inainte a fost alt restaurant, Grenadine. Goccia e bine amenajat, modern, dupa gusturile vremii si ale clientelei careia presupun ca se adreseaza, adica cei nai tineri si relativ instariti. Muzica a fost deranjanta pentru unul ca mine, insa asta nu inseamna mare lucru.



Nu stiu daca Goccia e restaurantul lui Chef Florin Dumitrescu – asa cum se prezinta peste tot – adica daca el e si patron sau doar isi foloseste imaginea din televizor pentru a da greutate demersului. Cert este ca scrie ca meniul e creat de catre el, adica de Florin Dumitrescu, insa cei care stau la cratita si muncesc presupun ca sunt altii.



Mancarea e buna la Goccia, e o bucatarie creativa, internationala, fusion, putin frantuzeasca; se munceste la ce se pune in farfurie. Am inteles ca pe Florin Dimitrescu il curteaza niste sentimente nationaliste si ca vrea sa faca si ceva din (sau pornind de la) bucataria romaneasca, traditionala sau urbana, insa nu pot spune acum daca asta se va intampla tot aici, la Goccia, sau in alt restaurant. Meniul e credibil, adica e scurt, in primul rand.



Goccia e, deci, unul dintre restaurantele bune ale centrului Capitalei si chiar ale Bucurestiului, in care nu prea poti avea surprize neplacute – cel putin nu legat de mancare. Merita o vizita, mai ales ca am inteles ca in casa aceea veche din inima orasului se vor intampla si alte lucruri in afara de mancat – un boutique hotel si, poate, si alte lucruri. (GB – octombrie 2013)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro