Garlic Pub

Alte detalii
Istoricul restaurantului nostru incepe in urma cu un deceniu. Am inceput doar cu partea de jos, respectiv cu crama si pub-ul, de unde si numele de Garlic Pub .... intre timp, am renovat si am extins bucataria. Astazi, dupa 11 ani de activitate, ne bucuram si de o terasa intima si cocheta.

E prima data cand am intrat la Garlic Pub. Prima surpriza a fost sa nu pot intra la 10 seara pentru ca restaurantul era plin, desi nu e un local mic. Asta m-a facut si mai curios si am revenit peste cateva zile. A doua surpriza placuta a fost sa vad proprietarul pe acolo - domnul acela bonom din poza - un om pe care iti face placere sa-l ai in preajma, care iti da sentimentul ca te afli la el acasa si ca se bucura sa te primeasca, un mancacios care a deschis un restaurant din pasiune si din placerea de a fi tot timpul inconjurat de prieteni in fata unui pahar. Am inteles mai bine atunci de ce scria "intrare in carciuma" pe usa... Mi-a mai placut si cum si-a amenajat dl Tusu restaurantul: foarte mult lemn, multe decoruri pe pereti si obiecte in jur, mesele rarefiate, cu mult loc intre ele, o atmosfera de vacanta, de loc nebucurestean si din alte timpuri printre sticlele, nichelurile si minimalismele care invadeaza din ce in ce mai mult teritoriul gastronomic. Meniul e jumatate italian, cu multa pizza (a pus un cuptor special pentru asta in mijlocul restaurantului) si paste, jumatate romanesc cu cateva feluri traditionale. Nu sunt multe feluri de mancare, si calitatea e destul de neuniforma. Are cateva lucruri bune la Garlic Pub, cu care se mandreste, altele mai banale si, din cand in cand mai ajunge in farfurie si ceva ce nu ar trebui sa fie acolo. Insa nu-ti vine sa te superi pe ei cand nu-ti place ceva, pentru ca chiar incearca sincer sa repare lucrururile din mers. Sunt sigur ca are clienti fideli, e exact genul de local in care iti face placere sa revii, chiar daca nu intotdeauna pentru mancare. Serviciul e si el destul de personal, fara plecaciuni si ceremonialuri inutile (ca sa nu spun penibile), noua ne-a facut multa placere sa-i avem in preajma. Preturile sunt rezonabile, cu 100 de lei poti manca foarte bine si bea cat sa trebuiasca sa pleci cu taxiul. Eu as recomanda oricui sa puna Garlic Pub pe orice lista a restaurantelor (mai mult decat) frecventabile in Bucuresti. (GB)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro