Old House No. 10

Alte detalii

Old House e un restaurant deschis in 2014 intr-o zona a Bucurestiului vechi, unde Mihai Eminescu ajunge in Calea Mosilor.
Au un meniu foarte lung la Old House, cu specific international spun ei, cu de toate, o buna parte fiind din bucataria romaneasca.
Old House No. 10 e un restaurant serios din zona Mosilor, curat si frumos, bine amenajat, in culori calde si vesele, intr-un stil traditional, cuminte, neostentativ.
Restaurant frumos, cald si primitor, mancare obisnuita, chelner care iti fumeaza in nas

Old House e un restaurant deschis in 2014 intr-o zona a Bucurestiului vechi, unde Mihai Eminescu ajunge in Calea Mosilor. Acolo a fost inainte un restaurant austriac, Grinzinger Hof, care l-a inlocuit pentru o scurta vreme pe mai cunoscutul De Gustibus. Old House No. 10, pe numele lui intreg, face referire la frumoasa casa de pe Marcel Iancu, o casa veche, nu prea mare, fara etaj, cu o mica gradina in fata, acum terasa. In jur sunt tot case, strazi linistite, putin circulate, insa in apropiere se vad blocurile mari de pe Calea Mosilor si se simte deja agitatia bulevardului.



Au un meniu foarte lung la Old House, cu specific international spun ei, cu de toate, o buna parte fiind din bucataria romaneasca. Mancarea nu a fost cine stie ce, doar suoa de cartofi a fost ceva mai buna, restul destul de comune si de netinut minte dupa ce iesi pe usa. Nota 8 la mancare e, probabil, mai mare decat ar trebui.



Serviciul a fost bun, s-a ocupat de noi o chelnerita adorabila. Nu le-am pus nota maxima la mancare pentru ca un chelner fuma de fata cu clientii fara nicio treaba. Clienti erau, probabil de vecini de cartier; preturile normale.



Old House No. 10 e un restaurant serios din zona Mosilor, curat si frumos, bine amenajat, in culori calde si vesele, intr-un stil traditional, cuminte, neostentativ. Se straduiesc sa faca lucrurile bine, insa nu cu multa imaginatie si cu un chef care mai are multe de invatat, sau care ar trebui sa munceasca mai mult, sau amandoua. Le doresc sa aiba succes si ii informez ca poti face mancare mult mai buna cu aceleasi costuri, daca ai un bucatar care stie cum merg lucrurile in bucatarie. Si sper sa se intrebe ce nu mergea tocmai bine la De Gustibus si sa traga niste invataminte de acolo. (GB - octombrie 2014)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro