Two Lakes, Two Brothers

Alte detalii
Complexul Two Lakes Two Brothers Tancabesti



Inca de la inceputul activitatii, Complexul Tancabesti, desi a pornit pe o cale de nisa in agro-turismul de dupa 1990, si anume pescuitul sportiv de agrement , cu timpul, datorita cererilor de satisfacere a cat mai multor nevoi ale clientilor, societatea si-a propus sa vina in intampinarea cererilor cu o oferta cat mai diversificata de servicii de la an la an. In acest moment, activitatile de baza sunt :



- pescuitul sportiv, agrement, restaurant, motel, parculet copii, plaja.
- restaurant:


Masa se poate servi atat in incinta locatiei de pe mal “Cherhana La Parfene”, prima cladire construita la Complexul Tancabesti si dedicat servirii mesei cu o capacitate de aproape 100 de persoane, in interior decorata cu elemente rustice si motive pescaresti (trestie, stuf, rogojini, mese si scaune din lemn masiv, lustre si candelabre din lemn natur lacuit, elemente florale din natura, perdele din inele de rachita) iar meniul, in special cel cu specific pescaresc, a devenit cu timpul, unul dintre cele mai apreciate meniuri , pe langa cel cu specific romanesc, ce completeaza exigentele clientilor care doresc sa serveasca masa intr-o locatie speciala.

Masa pescareasca pe malul lacului, mancare destul de buna, preturi rezonabile



Am revenit la Cherhanaua lui Parfene de pe lacul Tancabesti dupa trei ani. Tot nu mi-a fost clar daca numele restaurantului e Two Lakes, Two Brothers, Two Brothers, Two Lakes, Cherhanaua lui Parfene sau ambele - toate trei. Am gasit locul asa cum il stiam, in reconstructie si renovare perpetua, in santier, chiar si cu gramezile de bitum in aceleasi locuri. Oricum ar fi, sa mananci pe malul unui lac e foarte placut, mai ales bucurestean fiind.




Meniul pare sa fie acelasi, nimic nou sau schimbat la Two Lakes, Two Brothers. Am recunoscut gustarea pescareasca cu icre si cu peste afumat bun, dar si cu niste rulade fara gust, de lasat in farfurie. Two Lakes, Two Brothers e un restaurant pescaresc romanesc, insa au si feluri din bucataria internationala. Serviciul a fost rapid si mai bun decat data trecuta, le-am pus o nota mai mare aici. Preturile rezonabile.





Cherhanaua lui parfene de la Tancabesti, alias Two Lakes, Two Brothers, e, deci, un restaurant pescaresc destul de bun, frumos pentru cei satui de betoanele Bucurestiului, un loc in care merita sa te opresti cand esti in trecere prin zona. Si nu stiu daca au mentinut interdictia stupida pentru animalele de companie, de vreme ce curtea lor e plina de caini de toate marimile si varstele. (GB - iunie 2014)

-----------------------------



Nu stiu care e numele exact al acestui loc interesant de pe malul lacului Tancabesti. Am auzit, mai intai, de Two Lakes, Two Brothers (si cu versiunea alternativa Two Brothers, Tow Lakes), pe meniu si prin niste locuri scria Cherhanaua lui Parfene, sau, mai simplu, La Parfene... Evident, Parfene (sunt doi "Parfeni", de fapt, cei doi "brothers"), sunt stapanii locurilor. Mai tot ce se intampla acolo, pe lacul Tancabesti, e legat de pescuit. Restaurantul e doar una dintre activitati, deci. Domnii Parfene au amenajat o constructie nu prea noua, din cate se pare, ca un mic restaurant, iar pe malul lacului a construit o terasa acoperita, semideschisa, imensa, in care incap cateva sute de petrecareti. Pe ponton e amenajata, de asemenea, o terasa cu umbrele. Totul e foarte rustic la Cherhanaua lui Parfene - asa cum se vede in poze - si asta contribuie la farmecul locului, de fapt.



Meniul de la Two Lakes, Two Brothers e destul de lung, cu mancare romaneasca - atat traditionala, cat si ceva mai urbana - si are si multe feluri legate de peste si de ce e prin apa, evident. Sunt insa destule feluri si cu pui, si cu vita, paste si, asa cum se vede tot in poze, nici "gustarea calda" cu produse oribile de la supermarket nu putea sa le "scape" domnilor Parfene. Insa asta nu ar fi mare lucru, de vreme ce se gasesc destui masochisti care sa comande asa ceva prin mai toate restaurantele bucurestene. Marea surpriza a venit de la felurile cu peste, insa! Am luat o gustare rece cu de toate, destul de buna. Apoi alte doua feluri, unul mai basic si unul mai "sofisticat", adica un crap proaspat prajit cu mamaliga si mujdei, si inca un peste umplut cu legume si cu alte lucruri. Astea nu au fost bune, niciunul dintre pesti nu era proaspat si la gust puteau fi batuti de pestii de la cel putin jumatate din restaurantele din Bucuresti. Asadar, nota pe care am pus-o la mancare e ceva mai mare decat ce am avut noi in farfurie, insa m-am gandit ca ne-au dat doar asa, ceva, ca sa scape de noi mai repede si sa poata sa se ocupe de cei cu nunta...



Serviciul a fost rezonabil, cu niste chelneri dezinvolti si obisnuiti cu munca multa, mai ales ca distantele pe care trebuie sa duca si sa aduca mancarea sunt mari, si nu de putine ori i-am vazut alergand. Pacat ca o chelnerita care ne-a placut destul de mult, de altfel, s-a servit singura cu banii nostri, oprindu-si singura o suma destul de consistenta - suma pe care noi ne hotaraseram sa i-o lasam, totusi, daca ne-ar fi dat-o inapoi, asa cum ne asteptam.



Ca o concluzie, noi nu am gasit niciun motiv, dar chiar niciunul pentru care am recomanda unui bucurestean sa se suie in masina si sa bata atata amar de drum pana la Tancabesti ca sa mearga sa manance la Cherhanaua lui Parfene, alias Two Lakes, Two Brothers, alias Two Brothers, Two Lakes, chiar daca preturile nu sunt mari, asa cum sunt cele de la restaurantele si cluburile de pe malul lacului Snagov. Daca cineva descopera ceva ce ne poate contrazice, chiar il rugam sa scrie aici, ca sa restabilim adevarul... (GB)



Atentie: animalele de companie - oricare ar fi ele - nu sunt admise la restaurantul Two Lakes, Two Brothers de la Tancabesti, nici macar pe terasa! Vi se va cere sa le lasati incuiate in masina, chiar daca afara e canicula... (GB - august 2011)
 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro