Zexe Zahana (Matei Basarab)

Alte detalii
Dragi Musterii,


Faceti parte dintr-o clientela selecta cu care ne mandrim. Odata intrati in casa noastra, uitati-va de jur imprejur si o sa vedeti ca avem dreptate!


Intalnirea cu Zexe era inevitabila; orice gourmet iubitor de gastronomie romaneasca sau in cautarea acesteia devine necesar Zexist.


In cadrul meniului nostru de Mancaruri lansam doua noi notiuni:



Mancaruri Uitate-Restituiri

Operatiunea de arheologie culinara inteprinsa aduce pe lista cateva retete vechi; importanta este si reintroducerea in nomenclator a unor piese de rezistenta din Bucataria Romaneasca de sfarsit de secol XIX, cum ar fi racul, caracatita, porcul de Mangalita si claponul.



Mancaruri Romanesti pe cale de aparitie

Bucataria Romaneasca trebuie sa redevina dinamica si creativa. Precum inaintasii la epoca, am luat materii prime dintr-o alta geografie incercand sa le preparam conform Gustului National. Vom continua.



Intreaga noastra bucatarie este guvernata de talentul si eforturile Amaliei, chef-ul nostru creativ.
Si tot din familie, Ana-Maria, chef-ul nostru cofetar, scolit in Franta, vine sa completeze lista de dulciuri deja consacrata cu o serie de cofeturi istorice romanesti.




In ceea ce priveste vinurile…simplu! Am organizat un concurs, o evaluare mai degraba, a tuturor vinurilor din Romania. In fine, nu cele gen Chateau La Pet, ci a celor vizibile in piata HORECA. Mai multe informatii regasiti in pagina Meniului de Vinuri.

 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro