Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Perna ergonomica Karll
Taietor de pizza
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 19:36
de Stella29 1
la 17:49
de Bucataras 6
la 14:17
de bucatarasa 1
ieri la 23:04
ieri la 17:30
de gaby_duceag 8
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
de Constelatialeu 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
AnAmAryAnA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
barcaurobertina 1
paulica 1
Rocsi 9
1540 puncte
Ksenya 5
1075 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
vasimur 4
227 puncte
Merisor 9
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...