slowfoodcuisine

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 05.01.2011

RETETE19
PRIETENI1
Retete / Aperitive / Garnituri

Guguluf de conopida gratinata

In Aperitive / Garnituri la 2 Apr 2011

Rupem conopida in buchetele, o spalam bine si o fierbem timp de 10 minute in apa cu sare. Trebuie sa se inmoaie usor, pentru ca se mai gateste ulterior si la cuptor. Intre timp, facem o pasta din feta data pe razatoarea mare, smantana, ouale batute, piper si chimen. Scurgem conopida de...

Bagheta cu mozzarella si masline

In Aperitive / Garnituri la 26 Feb 2011

Am taiat bagheta pe lung si apoi fiecare parte in jumatate. Am tocat ceapa rosie foarte marunt si am amestecat cu maslinele fara samburi si mozzarella taiata cubulete, smantana, sarea si piperul. Toata compozitia a mers uniform peste bucatile de bagheta, si apoi la cuptor pentru 15-20 minute...

Muffins (briose) sarate cu paste

In Aperitive / Garnituri la 8 Ian 2011

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece, se amesteca cu branza rasa, pieptul de pui taiat cubulete, oul batut. Se condimenteaza cu sare (daca branza este sarata, evitati) si piper. Se aseaza in formele de muffins si se introduc in cuptorul preincins. Se coc...

Tarta din secara cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 5 Ian 2011

Se coace aluatul de tarta in cuptorul incins la 200 grade timp de 15-20 minute. Intr-o tigaie antiaderenta se soteaza usor usturoiul si ceapa tocate marunt intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga spanacul, iar cand amestecul capata o consistenta cremoasa, se adauga branza rasa si un ou. Se...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]