Tarta din secara cu spanac

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 2625 vizualizari

 

Despre tarta cu spanac pot sa va spun ca este usoara, consistenta, din categoria shabby chic. Usor de facut si de impresionat.

 

INGREDIENTE

  • -aluat de tarta din faina integrala de secara
  • -1 ceapa medie
  • -3-4 catei de usturoi
  • -500g spanac congelat
  • -1 ou
  • -250g branza de oaie
  • -cascaval pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din secara cu spanac:

Se coace aluatul de tarta in cuptorul incins la 200 grade timp de 15-20 minute. Intr-o tigaie antiaderenta se soteaza usor usturoiul si ceapa tocate marunt intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga spanacul, iar cand amestecul capata o consistenta cremoasa, se adauga branza rasa si un ou. Se adauga peste aluatul de tarta si se coace timp de 15 minute sau pana cand umplutura capata o crusta. Se portioneaza si se serveste decorata cu cascaval ras.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din secara cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:28

Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.

Teo 1

06.01.2011, 22:32

sunt sigura ca e ceva plin de vitamine si usor de digerat 1!

Bucataras 1

06.01.2011, 22:34

immm, arata super, cred ca-i delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi