Cartofi "crestati", la cuptor

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 16528 vizualizari

 

Multumesc Merisor, multumesc Rocsi, pentru idee! http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-condimentati-la-cuptor-38523.html sau aici: http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-aromati-la-cuptor-37832.html. Mi-au placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi;
  • boia de ardei dulce;
  • sare;
  • usturoi granulat;
  • ulei de masline;
  • ierburi de Provence;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi "crestati", la cuptor:

Curatam cartofii de coaja si ii spalam.


Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza.


Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de Provence.


Ungem o tava cu putin ulei si asezam cartofii. Ii stropim cu ulei de masline si dam tava la cuptor, la 180-200 grade, pentru aproximativ 40 minute pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Am servit acesti cartofi cu piept de porc cu sos barbeque la cuptor (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/piept-de-porc-cu-sos-barbeque-la-cuptor-50378.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "crestati", la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Patricia Iordache 1

06.10.2013, 15:12

Multumesc, Claudia!Sa-mi spui daca ti-au placut!

Ina 1

06.10.2013, 15:28

eu nu vazusem bunatatea asta!

Patricia Iordache 1

06.10.2013, 15:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon