Mixt de peste prajit in tuci

de Constelatialeu in Peste, 19 Dec 2015 | 4025 vizualizari

 

Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....

 

INGREDIENTE

  • Mixt de peste
  • 1 avat sau pestele lup
  • 1 lin
  • 2 carasei
  • 6 guvizi
  • sare grunjoasa
  • malai + faina
  • ulei pentru prajit
  • mamaliga
  • mujdei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mixt de peste prajit in tuci:

Dupa ce am dezghetat pestele, ca l-am avut la congelator, ca doar nu ma duceam la Dunare-Marea Neagra sa-l pescuiesc la ora asta........l-am portionat, apoi l-am lasat sa se scurga bine de apa si l-am tavalit printr-un amestec de sare, malai si faina.Am pus tuciul pe foc, l-am lasat sa se incinga, am pus uleiul si apoi bucatile de peste. Le-am lasat sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi le-am scos pe un servet ca sa fie absorbit surplusul de ulei. Am pus si de-o mamaliga cu malai proaspat macinat am tras si niste mujdei si-am mancat pana am dat cu basca de pamant.....bun rau......

Daca ti-a placut reteta noastra "Mixt de peste prajit in tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

21.12.2015, 00:01

La peste prezent !!!

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:04

Ksenya 1

21.12.2015, 15:59

mixt bun-bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sardine cu sos de roşii la cuptor