Supa de rosii

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2013 | 3652 vizualizari

 

Pentru ca mi-au mai ramas cateva rosii care nu mai aratau asa de bine, m-am gandit ca ar merge o supa.

 

INGREDIENTE

  • 0,500-1 kg rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cub concentrat / condimente
  • 1 lingura zahar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Se oparesc rosiile in apa clocotita 1-2 minute. Se descojesc. Se pun in oala, se acopera cu apa, sare, si se fierb 10 minute.

Se scurge apa in care au fiert si se va adauga peste legumele calite. rosiile fierte se paseaza intr-un blender.

Se toaca legumele marunt. Se incinge ulei intr-o oala si se adauga legumele. Se calesc putin, pana se inmoaie.

Se pune o cana cu apa din apa in care au fiert rosiile. si se fierb in continuare inca cateva minute.

Se adauga rosiile pasate si se completeaza cu apa in functie de consistenta pe care o dorim supei. Tot acum se adauga si lingura de zahar, sare piper, condimente si se fierb in continuare.

Se serveste cu patrunjel proaspat.

 

TIPS-URI

1

Daca va place, puteti sa puneti smantana. E foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu tagliatelle si chipsuri de parmezan