Aperitiv crema de fasole cu branza Feta

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2017 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame fasole alba din conserva (scursa de apa si clatita)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 50 grame branza Feta
  • 1/4 cana ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv crema de fasole cu branza Feta:

Se transfera toate ingredientele in vasul unui robot de bucatarie si se transforma in pasta omogena si cremoasa, adaugand apa, daca este nevoie. 

Se serveste cu paine sau legume. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crema de fasole cu branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Aletta 1

05.05.2017, 09:42

kytz 1

09.05.2017, 11:03

Am încercat o variantă cu iaurt care mi-a plăcut foarte mult! Sigur varianta ta e mai delicioasă și mult mai cremoasă!

Cofetarul Vesel 1

29.08.2017, 10:24

foarte bun!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte fitoase