Aperitiv cu mamaliga

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 4500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga
  • 450 ml apa
  • 50 ml vin alb
  • 230 gr faina malai (grisat)
  • Putina sare
  • Umplutura
  • 2 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 40 gr branza de capra
  • 5-6 rosii cherry
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu mamaliga:

Pentru mamaliga am pus la fiert apa si vinul impreuna cu putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat faina de malai treptat si am amestecat bine pentru a nu se forma cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic. Cand mamaliga a fost fiarta am rasturnat-o pe o farfurie unsa cu putin ulei de masline.

 Ceapa si ciupercile le-am taiat taiat marunt, prazul l-am taiat rondele. Am prajit legumele in putin ulei de masline.

 Din mamaliga am decupat rondele si patrate.

Am aseazat pe fiecare bucata de mamaliga cate putina branza maruntita

Apoi am pus ciuperci, ceapa si praz calite.

Am adaugat rosiile cherry intrgi sau feliate.

 Am introdus in cuptorul incins la 220 grade Celsius si am lasat sa se coaca 10-12 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza, salam si sunca la cuptor