Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

de katty in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2021 | 3874 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri pesto verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • susan
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto:

Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn. Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto. Punem jumatatea cealalta de aluat si presam usor cu un sucitor.

Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de aluat de latimea dorita. Luam pe rand fiecare fasie si tragand de ambele capete in acelasi timp o rasucim. Asezam aluatul rasucit intr-o tava pe hartie de copt. Ungem deasupra cu un ou batut bine si presaram susan.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc  iute pentru 25 de minute sau pana se rumenesc. Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu susan din foietaj - de post