Aperitiv rulouri cu omleta si ton

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2018 | 3418 vizualizari

 

Ia uitati aici o reteta faina de rulouri, o reteta usurica ce poate fi pregatita in orice moment al zilei. Ca sa faceti o reteta buna si gustoasa, nu trebuie mereu sa stati cu orele in bucatarie. Ce spuneti, va tenteaza sa pregatiti si voi aceste rulouri? Sa vedem cui ii sunt pe plac!

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de tortilla (26 cm diametrul)
  • 5 oua
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 cutiute mici de ton in suc propriu
  • cateva masline fara samburi
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu omleta si ton:

Bateti ouale spuma cu un tel. Condimentati cu sare, piper si boiaua dulce. Patrunjelul spalat, il tocati marunt. Adaugati verdeata peste oua si cascavalul ras, amestecati bine. Puneti o lingura de ulei intr-o tigaie cu diametrul de 24 cm. O incingeti, apoi turnati jumatate din compozitia de omleta. O rumeniti la foc potrivit pe ambele parti. O scoateti pe un platou. La fel procedati si cu cealalta omleta. Desfaceti conservele de ton, le scurgeti de lichid. Asezati prima foaie de tortilla pe un tocator, puneti o omleta, distribuiti o cutie de ton pe toata suprafata, iar deasupra taiati feliute de masline. Rulati cat mai strans, apoi inveliti ruloul in folie alimentara, cat mai strans. La fel procedati si cu urmatorul rulou. Le dati la rece 1-2 ore ca sa prinda forma. Sau puteti servi imediat. Simple, alaturi de o salata sau o cana cu iaurt sunt perfecte! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu omleta si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine