Aperitive saleuri cu susan

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2009 | 65196 vizualizari

 

Se fac rapid si sunt tare bune, noi devoram toata tava in cateva minute.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat
  • susan
  • cascaval ras
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive saleuri cu susan:

Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, se unge cu galbenus, se presara cascaval ras, sare si susan. Intr-o tava se pune hartie de copt, se asaza saleurile si se dau la cuptorul incins, la 200 de grade, pana se umfla si se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive saleuri cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Swanheart 1

25.11.2009, 09:05

Teo, si mie mi se pare ca mestec rumegus cand cumpar insa direct saleurile din comert. Cand fac cu foietaj sunt bune de tot, nu sunt uscate defel, ca cele din comert...

elena1988 1

04.03.2011, 10:00

alinutzika 1

02.08.2011, 23:13

sunt delicioase...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa