Ardei bulgaresti cu telina in otet

de Julie in Conserve, 3 Aug 2010 | 7212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei bulgaresti
  • 1 telina mai mare
  • 0.5 l otet de 9 grade
  • 1 l apa
  • 3 linguri sare grunjoasa neiodata
  • 4 linguri cu miere de albine
  • cateva boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei bulgaresti cu telina in otet:

Spalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt,tijele taiate rondele mai lungi si cateva felii din partea alba , tocate cuburi mai mari. Punem totul intr-un bol si  amestecam bine.

Spalam si sterilizam borcanele, apoi le umplem cu amestecul de ardei si telina. Fierbem otetul cu apa, mierea,sarea si boabele de piper, apoi  il adaugam  fierbinte in borcane. Pentru a evita spargerea , borcanele le asezam inainte pe o tava din  inox.

Asezam capacele si acoperim borcanele  cu un prosop mai gros. Le lasam asa pana se racesc bine, apoi le putem depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei bulgaresti cu telina in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Julie 1

03.08.2010, 20:13

Multumesc mult tuturor!Ardeii cu telina sunt deosebiti! Va recomand sa incercati! Nadina, Corina, acum pleaca pescarusul!

mena29 1

03.08.2010, 21:38

Julie 1

04.08.2010, 08:53

Mena,cu ciorbica sau sarmalute?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet