Ardei copti cu branza

de Lau in Mancaruri de legume, 2 Dec 2019 | 3287 vizualizari

 

M-am inspirat de la Divainbucatarie

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei kapia
  • 200 g branza de burduf
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval
  • 2 catei de usutroi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 ceapa mica
  • 1 frunza de praz
  • 2 frunze de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti cu branza:

Ardeii copti ii curatam de pielita, seminte si cotoare, avem grija sa ramana intregi.

Intr-un vas amestecam branzeturile cu condimente dupa gust, adaugam ceapa data prin razatoare si scursa bine de zeama.

Umplem ardeii cu branza si ii asezam in tava, ii condimetam putin cu sare si piper proaspat, adaugam usturoiul feliat, prazul si uleiul cat sa acopere fundul vasului.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incalzit cca 15 min pana ce se topeste branza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei kapia copt