Ardei pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 16 Sep 2012 | 7216 vizualizari

 

Eu pun ardei pentru mancare si ciorbe in congeletor.

 

INGREDIENTE

  • ardei de toate culorile
  • pungi de plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pentru iarna (reteta Motan):

Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri (se taie in doua sa fie mai usor).

Se spala din nou si se pun cu cavitatea in jos sa se scurga.

Se taie fasii si apoi patratele.

Se pune la foc o oala mai mare cu apa trei sfertiri. (apa simpla)

Cand clocoteste se pun ardeii tocati si cand da iar in clocot se lasa un minut si se stinge focul.

Se scot intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga si sa se raceasca.

Se pun in pungi de plastic. Eu le pun sub forma de placa deoarece este mai usor sa tai din ea cat imi trebuie.

Se pun in congeletor si se consuma iarna la preparate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

19.09.2012, 22:07

mihaelar63 1

20.09.2012, 09:30

Si eu pun dar neopariti

MotanLaOale 1

20.09.2012, 10:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt la borcan