Ardei umpluti -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 5511 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte gustosi,iar pentru o zi de post merg perfect

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 1 punga orez cu legume congelate
  • 10 ciuperci mari  champinion
  • 1 ceapa
  • 200 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  •  ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti -post:

Se curata si se toaca ciupercile,se calesc in ulei cu ceapa tocata

Se pune orezul cu legume peste ciuperci se condimenteaza cu sare ,piper .

Se lasa sa fiarba 7-8minute ,nu se pune apa .

Ardeii se decongeleaza, in cazul meu,daca sant proaspeti cu atat mai bine,se curata si se splala bine.

Se umplu ardei cu compozitia de orez cu ciuperci,se aseaza intr-un vas cu putin ulei

Se amesteca pasta de tomate cu o canita de apa si se pune  peste ardei,iar deasupra frunze de telina(dau o aroma foarte buna)

se fierb 30 minute la foc mic acoperiti sau in cuptor - si mai bine (aveam cuptorul ocupat in acel momet)

Ps:cine doreste poate sa faca un sos mai gros cu putina faina ,eu insa am preferat simplu

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti -post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei si ciuperci