Bame in sos de rosii

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 4485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de bame(ale mele au fost sultanine)
  • 1 l de bors
  • 1 lingura sare
  • suc de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bame in sos de rosii:

Bamele curatate,spalate,taiate in bucati mai mici,le punem in vasul cu bors si sare sa fiarba 5 minute;le strecuram,la fel le punem in apa rece apoi in borcane,umplem borcanele cu suc de rosii dizolvat cu putina apa daca e prea gros,infiletam capacele si fierbem 30 minute;scoatem borcanele le infasuram in patura si dupa ce s-au racit le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

in lipsa borsului puteti folosi 1 l de apa,1 lingurita de sare de lamaie,1 lingura sare grunjoasa

2

nu folositi otetul pentru ca ramane un miros neplacut

Daca ti-a placut reteta noastra "Bame in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

17.07.2013, 14:09

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:58

ianculubita 1

18.07.2013, 09:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti, la borcan