Banana in doua culori

de adrianae in Vegan / Raw vegan, 29 Mar 2011 | 5283 vizualizari

 

O gustare raw-vegan foarte buna, sau un desert sanatos pentru cine si-a dat seama ca zaharul nu ne trebuie pentru energie si alte mituri...

 

INGREDIENTE

  • o banana
  • doua linguri razatura de cocos
  • o lingura pudra de roscove
  • caju/migdale/nuci crude pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana in doua culori:

Se piseaza banana cu furculita, se amesteca cu nuca de cocos si se imparte in doua. O parte se aseaza pe folie de plastic intr-un castronel, presandu-se spre marginile acestuia, cealalta se amesteca cu pudra de roscove si se pune in interiorul inelului format din prima parte de amestec. Se decoreaza cu orice oleaginoase crude va plac. Se scoate din folie si se savureaza.

TIPS-URI

1

desi trebuie mancat neaparat in aceeasi zi, merge de minune lasat cateva minute la frigider pentru a se intari putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana in doua culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu de caju si spanac