Biscuiti cu cacao

de miremirc in Prajituri, 24 Dec 2012 | 5408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 80 g zahar pudra 
  • 1 ou
  • 180 g faina
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 50 g cacao
  • Decor :
  • 50 g ciocolata alba (sau creion alb Dr.Oetker)
  • 1-2 lg zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao:

Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi oul, faina si pudra de cacao.; la sfarsit coaja rasa de lamaie.

Framantam 1-2 minute, apoi intindem aluatul cu sucitorul si decupam stelute sau alte forme. Aceste forme le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10 minute.

Lasam stelutele sa se raceasca, apoi le decoram cu creionul alb de la Dr.Oetker sau cine doreste poate topi 50 g ciocolata alba si decora dupa imaginatie. :)

Eu am decupat si braduti pe care am presarat zahar pudra, imediat ce i-am scos din cuptorul incins.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarte Tatin